Všechny knihy autora

Barbie

Pohádkové čtení
Originální název: Barbie in a Mermaid Tail, Barbie in Fairy Secret. (2014)
Autor nezjištěn
Barbie
V obchodech(139 Kč)

Dětské

O čem je kniha Barbie?

Barbie je nejen slavná modelka, ale i herečka. V této knížce se vám představí ve třech příbězích. V prvních dvou příbězích hraje Merlii, surferku, která je dcerou královny mořských bytostí. Když se podmořské království ocitne v ohrožení, pomoct může jedině Merlia. Ve třetím příběhu se Barbie vydá na dobrodružnou výpravu do tajemného světa víl, aby zachránila Kena. (Založil/a: dadlinka)
V obchodech(139 Kč)

Nakladatelství (rok): Egmont - 2014
ISBN: 978-80-252-3164-7

Rorejs
Pamatuji si jak jsem to asi v šesti letech četla. Nebylo to ani dobré, ani špatné. Barbie jsem vždycky měla raději ve filmové podobě.
barasr
Dnes jsem přečetla se sestrou tuto knížku moc se jí líbila, zjistila jsem, že její nejoblíbenější dětská postava je Barbie.
Šárka Nešporová
Barbie je mořská panna, je tam růžový delfín, tuleň a pod vodou funguje mobil. Co na tom, že příběh nemá hlavu a patu, hlavně že je to růžové. Nedivím se, že to autor nepodepsal :)
Michaela Demková
Obsahuje spoiler spoiler Přiznávám, že Barbie není moje oblíbené čtivo, připadá mi chaotická, kýčovitá, příliš sladká a zjednodušená. Tahle knížka je takový průměr barbiovských příběhů. Popisuje příběh dívky, která zjistí, že je napůl mořskou pannou, musí zachránit svoji matku královnu a osvobodit Oceánii od zlé vládkyně. Ale dceři se líbila.