Barevné vody
Alea, dívka moře
Originální název: Alea Aquarius #2: Die Farben des Meeres
(2015)
Tanya Stewner
2. kniha v sérii Alea, dívka moře.
(Zobrazit více O čem je kniha Barevné vody?
Alea už konečně ví, proč se celý život cítila tak jiná. Narodila se v moři, stejně jako její matka, jejíž záhadné zmizení ji stále trápí. Nevyřešených otázek je však víc. Proč je podmořský svět jako bez života? A žije na zemi víc lidí, jako je ona? Také Lennox nepřestává přemýšlet nad tím, zda i on pochází z moře. Společně s ostatními kamarády z Alfa cru vyráží k tajemnému jezeru Loch Ness. Najdou tam odpovědi, nebo je čeká zklamání? (Založil/a: icekafe)
(Zobrazit ukázku
Všechna vydání
Všechna vydání
Skvělá knížka. Vřele doporučuji všem co milují moře, jelikož kniha je i inspirativní v tom že se zároveň snaži k ochraně životního prostředí(hlavně trojka a čtverka) a k recyklaci plastů, které jinak končí v moři
Opět výborná kniha. I když rozhodně nejsem zamýšlená cílová skupina, jsem nadšená. Knihu/sérii jsem koupila svojí dceři, ale přečetla jsem ji dříve než ona. Je to takové pohlazení a milý návrat do dětských let. Velice oceňuji originalitu v pojetí nových kouzelných bytostí a jejich prostředí. Velmi dobře vykreslené charaktery všech postav. Dobrý příběh, který drží napětí od začátku do konce a posouvá napětí do další knihy. A hlavně ! všudypřítomný optimismus, i v situacích, které zrovna moc veselé nejsou. Ano, ta dobrá a přátelská nálada, která z knihy vyzařuje, je asi největší deviza. Přátelství a soudržnost dětí z AlfaCru je inspirující :-)
Kniha byla naprosto úžasná!! Konec mě absolutně dostal do kolen a těším se na pokračování! Moc doporučuji!!
Další krásný díl, možná dokonce lepší než jednička. Oceňuji krásný nápad s jezerem LochNess...