*01.05.1974

Barevné vody

Alea, dívka moře
Originální název: Alea Aquarius #2: Die Farben des Meeres (2015)
Barevné vody
V obchodech(129 - 349 Kč)

Dobrodružné Fantasy Pro mládež
  2. kniha v sérii Alea, dívka moře.

O čem je kniha Barevné vody?

Alea už konečně ví, proč se celý život cítila tak jiná. Narodila se v moři, stejně jako její matka, jejíž záhadné zmizení ji stále trápí. Nevyřešených otázek je však víc. Proč je podmořský svět jako bez života? A žije na zemi víc lidí, jako je ona? Také Lennox nepřestává přemýšlet nad tím, zda i on pochází z moře. Společně s ostatními kamarády z Alfa cru vyráží k tajemnému jezeru Loch Ness. Najdou tam odpovědi, nebo je čeká zklamání? (Založil/a: icekafe)
(Zobrazit více   ) (Zobrazit ukázku  )
V obchodech(129 - 349 Kč)

E-kniha (1)
ISBN: 978-80-253-3055-5
Skrýt vydání   Skrýt vydání
Všechna vydání Všechna vydání

zvědavá sinka
Skvělá knížka. Vřele doporučuji všem co milují moře, jelikož kniha je i inspirativní v tom že se zároveň snaži k ochraně životního prostředí(hlavně trojka a čtverka) a k recyklaci plastů, které jinak končí v moři
Noctua
Opět výborná kniha. I když rozhodně nejsem zamýšlená cílová skupina, jsem nadšená. Knihu/sérii jsem koupila svojí dceři, ale přečetla jsem ji dříve než ona. Je to takové pohlazení a milý návrat do dětských let. Velice oceňuji originalitu v pojetí nových kouzelných bytostí a jejich prostředí. Velmi dobře vykreslené charaktery všech postav. Dobrý příběh, který drží napětí od začátku do konce a posouvá napětí do další knihy. A hlavně ! všudypřítomný optimismus, i v situacích, které zrovna moc veselé nejsou. Ano, ta dobrá a přátelská nálada, která z knihy vyzařuje, je asi největší deviza. Přátelství a soudržnost dětí z AlfaCru je inspirující :-)
Budoucí knihomolka
Kniha byla naprosto úžasná!! Konec mě absolutně dostal do kolen a těším se na pokračování! Moc doporučuji!!
Christopher Wolf
Další krásný díl, možná dokonce lepší než jednička. Oceňuji krásný nápad s jezerem LochNess...