P. C. Cast

Kristin Cast
Kristin Cast
*04.11.1986

Pronásledovaná

Originální název: Hunted (2009)
P. C. Cast, Kristin Cast
Pronásledovaná
V obchodech

V obchodech

Komentáře (24)

PeťkaW.
Ehm... tohle bylo... dosti přitažené za vlasy. Celkově se mi tato sága líbí, ale některé její prvky, jsou prostě otravné. Nechápu, proč se autorky pořád drží linie s několika obdivovateli Zoey. I když pominu fakt, že je přinejmenším dost zvláštní, aby se do ní pobláznil každý chlap na světě, pořád tu ještě zůstává její neobyčejná schopnost všechny stejně milovat. Nezlobte se na mě, ale občas se chovala hůř než profesionálka z E55. A o to horší mi přišlo její chování, že vlastně nešlo o sex (alespoň většinou), ale že je měla opravdu ráda. Tímhle mě první polovina knihy naprosto vytáčela. Tím + prázdnými místy o ničem, které jenom měly knihu nafouknout. V další půlce se vše naštěstí trochu srovnalo a některé dějové linky se uzavřely, ale i tak hodnotím tenhle díl, jako zatím nejhorší.
Lucy Sisk
A je konec. Dějová linka mě naprosto znavila a nepřitáhla moji pozornost. Už je toho opravdu moc, vždyť kolikrát můžete vstoupit do stejné řeky? A ano, do stejné řeky dvakrát nevstoupíš.
Katniss Lavender
Ač je to skoro k neuvěření, knihy nemají, co se kvality příběhu týče, klesající tendenci, jako je tomu u spousty jiných knih v takto dlouhých sériích, ale drží si stále svůj standard. U tohoto dílu musím vyzdvihnout hlavně jeho závěr, který se mi velmi líbil a nezbývá mi nic jiného, než se přiznat, že se opět těším na další díl...
Lucianna
Knihy této série se mi líbí moc, ale to myslíte vážně?? Pochopím když chce dva kluky a nemůže se rozhodnout, ale tohle? Chodí s Heathem a Erikem a ještě se k tomu přidá Stark ?? myslíte to vážně ? ani nemám chuť ponořit se do dalšího dílu..
MichalaT.
Tak budoucí velekněžka už pátý díl po sobě řeší její milostné vztahy a za celou dobu vůbec nic nevyřešila. Z problémů se dostává vlastně jen náhodou a štěstím, takže pořád jí nemám ráda.
Simča Pýchová
V tomhle díle se nám to pěkně rozjelo, korunkou bylo, když se k tomu všemu přidal Stark a Zoey se opět nemůže rozhodnout s kým teda a koho si vybrat :D
Vommar
Já bych se fakt chtěla dožít dílu, kde by Zoey měla konečně jen jednoho kluka. Jsem skoro v půlce, takže doufám, že se mi to snad splní.
Pořádně ani nevím, jak tenhle díl okomentovat, protože se mi všechny už slívají do jednoho. Co ale musím ocenit je, že se celá série začíná pomaloučku posouvat od (klasických) středoškolských starostí někam jinam - k záchraně celého (nejen) upířího světa. A jsem upřímně zvědaá, kdy konečně vypukne nějaký pořádný průšvih okolo červených mláďat, protože zatím jsou tam jen takové náznaky.
Wajny
Tenhle díl se mi líbil, konečně se tam začalo něco dít - už se asi budu opakovat, ale vadí mi pubertální já Zoey. Autorky se asi snažily odlehčit situaci a udělali se Zoey pubertačku, které víceméně pořád myslí jen na kluky :-) a dokonce i na bohy - děs!
Lerenika
To myslíte skutečně vážně??
Nazývat tuto sérii geniální, mi přijde jako rouhání....
Vážně.
Lenka Palkovičová
Škola noci je pro mne kult všech kultů a určitě se k ní budu v budoucnu vracet. Zoey byla jednou z těch hrdinek, které byste občas propleskli, ale stejně jste jim drželi palce. Nemluvě o všech dalších postavách, které v průběhu děje procházeli mnohdy velmi nečekanými transformacemi.
1 2 3