*1977

Návrat čarodějného krále

Originální název: Return of the Wizard King (2014)
Návrat čarodějného krále
V obchodech

Fantasy
#boj  #čarodějové  #démoni  #džungle  #elfové  #gladiátoři  #jiné dimenze  #magie  #portály  #putování  #rytíři  (Zobrazit více   ) #trpaslíci  #víra  (Skrýt více   )

O čem je kniha Návrat čarodějného krále?

Gladiátor, jenž zaprodal svou duši pomstě. Fanatický rytíř. Trpaslík, který nedychtí po ničem jiném, než získat zpátky svou čest. Čarodějka, která jen stále studuje v knihách. Tuto nesourodou skupinku najme slepý věštec, aby mu z odlehlých ruin hluboko v džungli přinesli dávno zapomenuté znalosti.

Doufali, že to půjde hladce – získat, zmizet a zkasírovat odměnu. Místo toho však odhalí skryté plány dávných sil, jež hrozí přivést svět na pokraj záhuby... Tralodren. Svět s bohatou historií, plný víry a příběhů o dobrodružstvích, z nichž tento je pouze jedním z mnoha. (Založil/a: Magyana)
V obchodech

Nakladatelství (rok): Mytago - 2016
ISBN: 978-80-87761-21-2

Pepi26
Dočíst to do konce mi dalo hodně zabrat. Dějově by to nemuselo být úplně špatné, ale provedení mě vůbec nenadchlo. Ani jedna z hlavních postav mi nepřirostla k srdci. Dialogy se mj zdály o ničem. Začátek byl hodně zdlouhavý a konec naopak uspěchaný.
Nevím jestli vyšel další díl, ale rozhodně nemám žádnou touhu si ho přečíst.