Týpci

Týpci
V obchodech(166 - 204 Kč)

Humorné

O čem je kniha Týpci?

Elitní bodyguard královských rodin, holywoodských hvězd či rodinných členů evropských mafií, učitel boje zásahových skupin, historik a průvodce Terezína vyměnil akci za pero a dramatické situace za nadsázku a křeslo. Jeho undergroundový knižní debut Příběh Průvodce získal ocenění Karlovou universitou jako unikátní dílo a přesunul nového českého spisovatele do zcela odlišného světa. Kombinace brilantního vypravěčského umu, fikce a reality dává jeho příběhům punc unikátnosti a poskytuje nevšední čtenářský zážitek. (Založil/a: icekafe)
V obchodech(166 - 204 Kč)

Nakladatelství (rok): Argo - 2016
ISBN: 978-80-257-2004-2

lukyn
Jak se tato kniha ocitla v knihovně v sekci humoru je mi docela záhadou. Vtipné mi na ní - krom asi dvou nebo tří scén - nepřišlo zhola nic. Začátek je trochu drsný, poté přejde do násilí a poslední třetinu tvoří vata o všem možném už jen jaksi na dojezd.

Na druhou stranu stranu jí nelze nic moc vytknout. Lehká četba a jednoduchá stavba vět s rychle ubíhajícím dějem tvoří příjemnou odpočinkovou četbu k lenošení - třeba někde venku.
Iki1
Jedná se pohodové čtení psané moderním jazykem. Autor umí přitáhnout pozornost čtenáře a velmi dobře popsat praktiky novodobých otrokářů i cestu ilegálů za americkým snem.