Zakulisí Panství Downtown

V obchodech(442 Kč)

V obchodech  (442 Kč)

Komentáře (3)

NinadeL
Navazující průvodce je věnovaný prvním čtyřem sériím seriálu Downton Abbey. Nicméně show ještě pokračuje a tak je možné očekávat další knihy podobného formátu. Skvělé detaily, návrhy kostýmů, moderní lady Edith, pozadí scénářů... Pokud se český trh více naučí vnímat přidanou hodnotu filmových nebo seriálových průvodců, bude to jedině dobře.
knizninadsenec
Kniha vám nabídne komplexní náhled do světa seriálu Dowton. Od režie, přes lokality, rekvizity, samozřejmě nádherné fotografie z natáčení, historické detaily na place, dojmy herců nebo štábu, tradice... Vše co muselo být dodržováno pro historickou přesnost a další zajímavosti.

Vše je nádherně popisované. Měla jsem pocit, ze mě to vše do sebe vtahuje ještě více. Bylo hezké nahlédnout do zákulisí, režie, módy, vynálezů, kostýmů, jídla...

Pokud máte seriál rádi a nečetli jste, doporučuji. Je to nejen náhled do načtení pomocí fotek, ale i všeho kolem. Bylo to krásné.
Dagmar Garciová
Zákulisí Panství Downton nám poodkrylo náročnost natáčení takovéhoto historického dramatu. Pro mě byla tato kniha poučná a rozhodně zajímavá. Nad mnoha věcmi jsem se udivovala a obdivovala veškeré úsilí všech, kteří se podíleli na vzniku populárního britského seriálu. Kniha na mnoha místech zabíhá do detailů, to mi ale vůbec nevadilo, ba přímo naopak. Odkrývá nám hodně z historie tehdejší doby, což beru jako obrovské plus. Pro skalní fanoušky je nutností knihu mít. Díky knize jsem měla tu možnost vrátit se zpět na Downton a jeho rozsáhlé pozemky, obléci si spolu s rodinou noblesní šaty, usednout k famózní večeři, kterou připravilo služebnictvo pod schodištěm. Prostě a jednoduše, kdykoli se budu chtít cítit jako princezna, vezmu do ruky tuto knihu.