Debbie Macomber

Návraty domů

Návraty domů
V obchodech

Romantické Román

O čem je kniha Návraty domů?

Cassie Carterová si se svými sestrami byla v dětství velmi blízká, ale jistá nešťastná událost jejich pouta zpřetrhala a Cassie hned po střední škole od rodiny utekla, jen aby se vdala za nesprávného muže a zahodila těžce vydřená studia. Její rozhodnutí zlomí jejím rodičům srdce a ještě víc proti ní sestry zatvrdí... Nyní je jí jednatřicet, od manžela odchází a touží se s rodinou usmířit, ale to není vůbec snadné. Jednoho dne jí zavolá starší sestra Karen a Cassie po své šanci ke smíru skočí. Má se však ještě ke komu vracet? (Založil/a: Aspet)
V obchodech

Nakladatelství (rok): Euromedia Group - 2017
ISBN: 978-80-249-3052-7

Šárka Knihomolka
Kniha mě na první pohled upoutala překrásnou obálkou. Musím říct, že mě dlouho žádná tolik neokouzlila. Naštěstí i obsah můžu pochválit. Čtení jsem si užila, rodinný román mě chytl za srdce. Neplyne nijak překotně, spíše v pomalejším tempu. Emotivní situace, která prožívala Cassie, jsem v jistých chvílích také prožívala se slzami v očích. Možná na konci se mi zdálo, že došlo „na všech frontách“ k jistým, pro někoho překvapujícím zvratům. Já už však tak trochu tušila, kam bude děj směřovat, protože nemůže být u nikoho vše jenom růžové. Konec není úplně definitivně uzavřený, protože jde o první díl série. Přesto bych řekla, že svým způsobem lze přečíst tuto knihu úplně samostatně. Já už se však na pokračování moc těším, určitě si ho přečtu. Knihu rozhodně doporučuji a chválím výbornou práci paní překladatelky.
stavradka
Lehká oddechovka. Téma útěku od agresora jsem čekala kdo ví jak zpracované, po těch hodnoceních zde, ale je to prostě klasický románek. Nijak náročný, postavy jsou sympatické a čte se taky velmi dobře, ale hodnotím průměrně. Takových knih je spousta, tato ničím nevyniká.
Pavlaj
Schematické, předvídatelné, čekala jsem o hodně víc. Zajímavý je vhled do pocitů týrané ženy a taky do toho, jak se v Americe žije sociálně slabším vrstvám. Jinak úplně nezajímavá a nenáročná tuctovka. Nejlepší na knížce je rozhodně obálka.
Uzavřený_účet_52411
Musím přiznat, že k této knize jsem se dostala především díky její krásné obálce a docela jsem se obávala příběhu, protože přeci jen autorka zvolila poměrně netypickou tematiku života ženy, která byla řadu let týrána. A jak to tak bývá, byla jsem velice příjemně překvapena. Knížka dokázala vkusně propojit lehkou romantiku s citlivým tématem pozice týrané ženy. Je to tedy ideální kombinace příběhu, kdy si čtenář odpočine, ale zároveň se poučí, což se v knihách ne vždy podaří, ale tady se to autorce rozhodně podařilo. Kromě toho ukazuje také, že vztahy s rodinou se dají zničit lehce, ale náprava bývá náročná pro obě strany, což je bohužel věc velice reálná a bývá snad v každé rodině.