Eric Powell

Goon: Drsný kšefty
V obchodech

Humorné Komiks
0. kniha v sérii Goon.

O čem je kniha Goon: Drsný kšefty?

Páter Monster se právě usadil v Lonely Street a má v úmyslu vybudovat armádu zombie. Goon je jediný člověk, který ho může zastavit. Jeho rané bitvy s nemrtvými se mísí s příběhy z Goonova mládí, kde poznáme jeho cirkusovou rodinu a dozvíme se, jak se stal hlavou notoricky známé zločinecké rodiny.

Původně publikoval černobílý komiks Goon sám Eric Powell. Toto nové obarvené vydání také obsahuje obsáhlý skicář s Powellovými poznámkami, které nám představují nejranější návrhy a také první nepublikované Goonovy příběhy. (Založil/a: Peetuliska)
V obchodech

Nakladatelství (rok): Comics Centrum - 2017
ISBN: 9788088152224

Honzissis
Tak zde je vystihnutý Goon v plné síle! Ohromná sranda, která je tu předkládána za pomoci černého humoru. Osobně mám radši ucelené příběhy, ale zde mi to vůbec nevadilo a korunku tomu dodali stripy na konci! Powell je neskutečný kreslíř a vtipálek. Doporučuji a zařazuji k oblíbeným! Verdikt 90%.
Jimík
Pozor! Attention! Achtung! Uwaga! Figyelem! 注意力!
Ti, co nemají smysl pro zvrácený humor, by se měli této komiksové sérii (možná i mému komentáři) vyhnout širokým obloukem. V opačném (lepším) případě se můžete nakazit touto nevyléčitelnou chorobou. V horším hrozí nespavost, psychické problémy, padání vlasů, zvracení, výrazná změna barvy stolice, nekontrolovatelné změny nálad, nechuť číst cokoliv jiného a mnoho dalších nezáviděníhodných vedlejších účinků.

Chcete někoho nelítostně zabít? V pořádku. To ale samozřejmě nestačí. Těsně před tím, než mu totiž projede jakýkoliv předmět jeho kterýmkoliv údem, musíte svůj cíl pokořit i citově - hláškou, která ho před posledním výdechem vnitřně rozebere jako malý kluk již postavené Lego v nákupním centru. Tím se zvýší jak jeho pokoření, tak váš pocit z dobře odvedeného doručení “zásilky” na onen svět. Navíc bude jeho posmrtná duše z té situace tak zmatená, že by mohla závidět berušce, která si nekontrolovatelně poletuje v zapnutém mixéru. Přesně tak to totiž dělá Goon a jeho věrný parťák Franky.
Ochránit svoje město od pajdajících zombíků není žádná sranda, to zvládne pouze parta tvrdých chlapíků, se kterými je radno být zadobře. Jinak skončíte zavěšeni na pouliční lampě s lopatou zaraženu v (_._) tak hluboko, že vám násada bude trčet z huby.

Záleží tedy jen na vás, zda se vydáte za dobrodružstvími dvou nerozlučných kamarádů, kteří sekají nemrtvé hlava nehlava.
celticek
Tak zatím suverénně nejbláznivější Goon. Spousta zajímavých postav, neuvěřitelně nápadité. Já mám ale přece jenom radši ucelený příběh, tak jak v Čínské čtvrti.