Fatwa

Fatwa
V obchodech(139 Kč)

Biografie

O čem je kniha Fatwa?

Autobiografická kniha retrospektivně líčí autorčin osud od chvíle, kdy se dvěma dcerkami tajně opustí egyptského manžela, přes nešťastnou nehodu, která se odehrála hned po jejím prvním příjezdu do Káhiry, až po dobu, kdy je opět dávno v bezpečí v rodné Anglii. (Založil/a: Clareee)
V obchodech(139 Kč)

Nakladatelství (rok): Alpress - 2005
ISBN: 80-7362-052-9

Srdicko
Tuhle knihu jsem přečetla jedním dechem..vůbec jsem nemohla přestat...moc hezká kniha a hezky napsaná...
Evakniha
Námetom pre napísanie knihy bola vlastná životná skúsenosť hlavnej protagonistky. Ťažko mi je hodnotiť tento príbeh nevydareného manželstvava alebo súdiť Jacky, ale nejako stále neviem pochopiť tu jej neuveriteľnú naivitu. Zaplatila za ňu až príliš vysokú cenu, takže pokiaľ toto svedectvo aspoň pootvorí oči podobne zmýšľajúcim mladým ženám, kniha splní svoj účel.
Monika Bednaříková
Má první přečtená kniha na toto téma. Kniha se četla opravdu velmi dobře. Poutavé vyprávění. Určitě se k ní někdy v budoucnu vrátím. Doporučuji! 5/5
marcellia
Tak tenhle příběh je naprostá klasika,jakýsi "evrgrýn" v bezpočtu jiných,které jsem už četla.
Má stejný začátek (když ptáčka lapají..),průběh (šok a postupné vystřízlivění,nebo chcete-li , odhození růžových brýlí),i konec (pohár přetekl,je potřeba pobalit sebe i děcka a co nejrychleji a pokud možno nenápadně zdrhnout).
Moc jsem jí fandila a byla jsem ráda,že se jí to povidlo:)
Knihu doporučuji.