*14.03.1953

Bestiální vrazi

Originální název: Serial Killers
Bestiální vrazi
V obchodech(119 - 149 Kč)

Literatura faktu

O čem je kniha Bestiální vrazi?

Tato kniha je věnována fenoménu sériových vrahů, kteří zabíjejí v sériích, bez zřejmého motivu, nejčastěji poháněni sexuálními pudy, a kteří své zločiny páchají během několika měsíců, někdy i let. Psychopati? Psychotici? Moderní definice sériových vrahů nezahrnuje teroristy, některé hlavy států, ani najaté zabijáky, které žene fanatismus, politika nebo peníze. (Založil/a: Snow)
V obchodech(119 - 149 Kč)

Nakladatelství (rok): Nava - 1994
ISBN: 80-85254-35-2

vladislaus
První třetina je zaplněna statistikami, psychologií a sociologií, která by zajímala zejména kriminalisty. Zbytek knihy popisuje skutečné případy sériových vražd v USA s nechutnými podrobnostmi.
Abigor
Pro lidi, zaobírajicí se kanibalismem, sexuálními deviacemi, pojmem zlo, nebo psychiatrií je to kniha přímo geniální. V ostatních nechá jen pocit opovržení, a možná lehkou vystrašenost, protože tihle lidé opravdu jsou mezi námi.
Ta kniha je skvělá, je v ní vše, aby si člověk mohl udělat o těch vrazích objektivní obrázek. Pro mě jedna z knih, která mi otevřela oči, co se týče pojmu člověk.
Samael
Všechny ty statistiky a rozbory typů těhlech neuvěřitelně zvrácených lidí jsou zajímavé.A samotné případy jsou až k neuvěření.Asi nikdo si nedokáže představit co si oběti museli zažít.Strašné je,že tito (lidé) jsou mezi námi a my je nedokážeme poznat!!!
schumick
Faktograficky precizně zpracovaná kniha, některé slavnější příběhy jsem už znal z filmových zpracování.
Navíc člověku nic nenutí, každý ať si udělá svůj vlastní názor.