Co Alice neřekla

Originální název: What Alice Knew (2016)
T. A. Cotterell
Co Alice neřekla
V obchodech(49 Kč)

Román Thriller

O čem je kniha Co Alice neřekla?

Malířka Alice žije ve spokojeném manželství s Edem a jejich dvěma dětmi. Tedy až do dne, kdy její muž na několik dlouhých hodin zmizí a nikdo o něm neví. Krátce nato Alice zjistí, že byla zavražděná mladá sochařka, která si potrpěla na starší ženaté pány, načež se ukáže, že Ed byl v době, kdy zemřela, u ní. Alice přesto poskytne svému manželovi před policií alibi. Komu však může věřit, když si není jistá ani sama sebou? Vynikající debutový psychothriller britského novináře T. A. Cotterella. (Založil/a: icekafe)
V obchodech(49 Kč)

Nakladatelství (rok): Ikar - 2018
ISBN: 978-80-249-3545-4

trbuch
Když jsem zjistil hodnocení knihy, zhrozil jsem se. Ale nepřipadalo mi to tak strašné. Je fakt, že některé pasáže mi přišly zdlouhavé a poněkud brzdily vývoj příběhu. A definice konce? Podle mě - rozpačitý...
Martina Lovecká
Když jsem si tuto knihu koupila byla to novinka. Po pár letech ji beru do ruky a zděsilo mě její hodnocení. Nebyla to úplně hrůza ale skvělá taky ne. Velmi zdlouhavé povídání mimo děj které nemělo s ničím nic společného. Hlavní hrdinka nesympatická a sobecká. A konec velmi rozpačitý. Další knihu bych si od autora nepořídila.
Denikoli
Knížka mě absolutně nezaujala. Celý děj se táhnul, pro mě to je velice nepovedené dílo. Ten závěr? Absolutně jsem ho nepochopila. Pokud autor vydá ještě někdy něco myslím, že se k němu už dobrovolně nevrátím..
Illaa
Bože, tak to se nepovedlo, nedokážu ani identifikovat, co to bylo za žánr. Thriller určitě ne, spíš jedna velká nuda. Závěr byl úplně nepochopitelný a ujetý.