Sebevražedný oddíl 2: Vzestup Baziliška

Originální název: Suicide Squad volume 2: Basilisk Rising
Fernando Dagnino, Adam Glass
Sebevražedný oddíl 2: Vzestup Baziliška
V obchodech(379 - 447 Kč)

Komiks Fantasy
#akce  #anti-hrdinové  #dc comics  #deadshot  #eldiablo  #harley quinn  #kingshark  #komiksový hrdina  #násilí  #new 52  #sebevražedný oddíl  (Zobrazit více   ) #wallerová  (Skrýt více   )
  2. kniha v sérii Sebevražedný oddíl (Adam Glass).

O čem je kniha Sebevražedný oddíl 2: Vzestup Baziliška?

Přežívající členové Operační skupiny X (alias Sebevražedného oddílu) se pokouší zotavit ze své katastrofální mise v Gothamu a na světlo se dostává temné tajemství, které tým nahlodává už od samého počátku – jeden z nich je zradil! Sabotér, jehož přetvořil a vycvičil sám Regulus, vůdce organizace Bazilišek, má za úkol zavraždit Amandu Wallerovou a odhalit existenci oddílu celému světu. Je to snad Harley Quinn, Jokerova šílená milenka, která už i tak znamená pro tým hrozbu a neustále se potácí mezi svými osobnostmi? Nebo snad Deadshot, jehož touha zemřít mohla Regulovi posloužit jako vhodná páka k jeho ovládnutí?
Nezbývá čas a oddíl vyráží na nezvyklou misi i s přeběhlíkem ve svém středu. Cílem je zajmout Mitche Shelleyho alias Ressurection Mana – a on i vše ostatní je součástí plánů Amandy Wallerové na porážku Regula a vypálení organizace Bazilišek do základů. Kromě toho uvnitř naleznete klíčový příběh počátků záhadné Amandy Wallerové z nultého čísla řady, v němž odhalíme i pravý důvod jejího dlouholetého nepřátelství s Regulem. (Založil/a: trbuch)
V obchodech(379 - 447 Kč)

Nakladatelství (rok): BB art - 2018
ISBN: 978-80-750-7746-2

LadyAnne
Jak píše Honzissis, Harley dostala málo prostoru a i pro mě to bez ní nějak není ono. Ne, že by se tam neukázala vůbec, ale na můj vkus to bylo zoufale málo. Snad další díly budou lepší, pokud budou...
Honzissis
Wow kam se vytratila zábava?! Proč se autoři z týmu, který nám má poskytnout skvělou béčkovou vraždící četu, jako to bylo u prvního dílu, snaží vnutit vážné téma se smysluplným příběhem? Harley zde dostala opravdu málo prostoru a chyběla tam. Jediné co stálo za to byly obálky... No průměrný, neslaný komiks. Byla to pro mě ztráta času. 50% a vyřazuji z knihovny.
Žanet12
Ráda jsem si komiks přečetla a obdivovala skvělou kresbu. Je pravda, že postavy dostaly málo prostoru a to mě mrzelo.
Vážné téma mi nevadilo.
Nemůžu říct, že bych byla zklamaná...a klidně se k tomuto dílu vrátím a projedu ho znovu.