Přispějte do knižní databáze
Přidat knihu Přidat autora
Jaroslav Vašák
Jaroslav Vašák
*17.06.1947 - †01.12.2019

Další díla

Všechny knihy autora

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G

0%
Více  
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G
Do mých knih
V obchodech(66 Kč)

Všechny obaly

Chcete si knihu uložit do některého knižního seznamu?

Stačí se přihlásit, nebo registrovat.
Populárně-naučné

O čem je kniha Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G?

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch či demuť ? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času certle či diblíky? A co o Vánocích? Pečete z putrového těsta?
Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes.
Kniha je doplněna o slovníček historických kulinářských výrazů a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. (Založil/a: icekafe)
(Zobrazit více   )
V obchodech(66 Kč)
Do mých knih

Statistiky

Vydání

 
E-kniha (1)
Nakladatelství (rok): Viking - 2015
 Vyšlo jako e-kniha
ISBN: 978-80-748-2186-8
Stran: 260

Komentáře

U této knihy zatím nejsou žádné komentáře

Přihlášení

nebo
Přes Facebook
Přes Google
Ztracené heslo?