*18.03.1945

Zachráníš mě ráno

Originální název: Heartstopper (2007)
Zachráníš mě ráno
V obchodech

Román Thriller Detektivní

O čem je kniha Zachráníš mě ráno?

V zapadlém floridském městečku Torrance se nikdy nic neděje. Když přitažlivý doktor Crosbie opustí svou ženu Sandy kvůli místní královně plastických operací a rozvodů Kerri Franklinové, zdá se, že nic zajímavějšího už se nemůže stát. Ale pak je brutálně zavražděna Liana Martinová, nejkrásnější studentka posledního ročníku torranceské střední školy, a města se postupně zmocňuje plíživý strach. Kdo mohl tak nesmyslný zločin spáchat? A udeří zabiják znovu?
Oblíbená autorka Joy Fieldingová si ve svém nejnovějším románu obratně pohrává se čtenářem a splétá mrazivý a napínavý příběh plný zvratů a falešných stop. (Založil/a: icekafe)
V obchodech

Audiokniha (1)
Nakladatelství (rok): Ikar - 2016
ISBN: 978-80-249-3189-0
Nakladatelství (rok): Euromedia Group - 2008
 Vyšlo jako audiokniha
Poznámka: Délka: 12 h 19 min. Čte Jiří Kalužný.
Nakladatelství (rok): Ikar - 2008
ISBN: 978-80-249-1035-2
Skrýt vydání   Skrýt vydání
Všechna vydání Všechna vydání

alča87
Sice má kniha označení pro ženy, ale myslím, že je dostatečně napínavá, aby si ji mohli přečíst i muži. Opravdu jsme vůbec netušila, kdo je pachatel. A myslím, že by se něco takového mohlo stát nebo se něco podobného děje v menším měřítku (bez mrtvol a únosů), kdybych řekla víc, prozradím konec. :)
Ale knihu můžu doporučit pro všechny, kteří si chtějí odpočinout u knihy, mají rádi detektivky a nevyžadují na každé stránce deset rozsekaných lidí.
TinyMartina
Celou dobu mi to bylo strašně povědomé. Jako by to bylo velmi podobné jiné knížce, na níž si nevzpomínám nebo snad existuje film?
Nevím, kde je ta romantika, co je uvedená v žánru, já jsem žádnou nepostřehla (ta epizoda s líbáním středoškoláků se snad nedá počítat). Jinak docela zajímavá oddychová detektivka, místy s prvky thrilleru. Vrah se dal lehce uhodnout, ale když se nad tím člověk moc nezamýšlí, tak může zůstat v nevědomosti do konce.
Rames
Pěkný příběh z malého města kde každý zná každého a někdo není tím kým se zdá.
Vraždy dívek jakoby nebyly tím podstatným co řeší každý jedinec protože život jde dál a toho vrah umí využít pro další útok.
Odhalení vraha je mile překvapující a dodává závěru knihy tu pověstnou třešničku na dortu.
Helena2601
Posloucháno jako audiokniha a moc se mi líbilo! Bavil mě styl, bavily mě postavy a tip na podezřelého jsem několikrát změnila. Jak jsem byla úspěšná říkat nebudu, ať to nezavání spoilerem. Hvězdička navíc za poslední kapitolu “co bylo potom”. Ta většinou nebývá a já to vždycky strašně potřebuji vědět. Ne odhadovat. Ne si domyslet, představit. Chci si to přečíst!