Terminátor 2
O čem je kniha Terminátor 2?
Deset let po neúspěšném pokusu zabít Sarah Connorovou, budoucí matku novodobého spasitele lidstva, se do Los Angeles vrací z budoucnosti nový typ Terminátora T-1000, aby zlikvidoval už narozeného Johna Connora. Současně dospělý Connor na svou ochranu posílá do minulosti druhého Terminátora T-800 V dramatickém střetu dvou kybernetických protivníků jde o záchranu světa před nukleární válkou, kterou programuje superpočítač Skynet, vymknuvší se lidské kontrole. (Založil/a: Jirka3)
Četl jsem ještě jako kluk na škole v přírodě, kam jsem si vezl oba díly Terminátora. Budu se k ní muset ještě někdy v budoucnu vrátit...
Obsahuje spoiler
Veľmi oceňujem, že aj keď bola kniha krátka, bolo v nej mnoho podrobnosti,ktoré vo filme neboli. Napríklad ako poslal John Connor do minulosti Kyla Reesa aj Terminatora. Tak isto oceňujem aj alternatívny koniec.
Jo, chápu že filmy asi vydelavaly, takže se točí další a další, ale pro mě by Terminator klidně mohl skončit Dnem zůčtovaní. Perfektní dualogie.