*27.05.1970

Bruslařská horečka

Originální název: Skaterfieber (2007)
Bruslařská horečka
V obchodech

Detektivní
  7. kniha v sérii Tři holky na stopě.

O čem je kniha Bruslařská horečka?

Franziska je naprosto nadšená! Ve městě je otevřen nový skateboardový areál. Děti si jej rychle oblíbí jako místo setkávání i zábavy. I Franzi tráví stále více času na U- rampě. Všímá si, že sem přicházejí i kluci a holky s drahým značkovým sportovním oblečením, díky němuž se cítí být nadřazeni ostatním. Náhle se objeví dva podezřelí muži. A pomalu se začíná rozvíjet nový případ… Vedle vzrušujícího detektivního pátrání musí Franziska, Kim a Marie opět podstoupit zkoušku svého přátelství. To není nijak snadné, protože každá z nich je úplně jiná. Tři holky na stopě překonají tyto potíže a odvážně a chytře čelí dalšímu případu jako pevný a neporazitelný tým. (Založil/a: Every_Day)
V obchodech

Nakladatelství (rok): Víkend - 2009
ISBN: 978-80-7222-594-1

Christopher Wolf
Pěkné pokračování série. Určitě se pustím i do dalších dílů. Ale další díly byly o chloupek lepší, než tento.
Vanessa12
Tuhle sérii mám moc ráda. A tenhle díl opět nezklamal. Zajímavá zápletka, každá holka z té trojice má něco do sebe. Doporučuji.
runaway
Když jsem knihu uviděla v knihovně, byla jsem nadšená, protože miluji bruslení. Proto mě upoutal název knihy. Děj docela ušel, ale žádné velké nadšení z knihy neproběhlo...