Nebezpečný terén

Originální název: Saddle club - Trail mates (1989)
Bonnie Bryant
Nebezpečný terén
V obchodech(49 Kč)

Pro mládež Román
  5. kniha v sérii Dívky v sedlech.

O čem je kniha Nebezpečný terén?

Carol, Stefi a Lisa, tři členky klubu, věnují veškerý volný čas koním. Carol má najednou pocit, že kromě ježdění a přátelství děvčat z klubu už nezbývá mnoho, na co by se mohla spolehnout. Carol se začíná obávat, že otec navázal vážný vztah se ženou, kterou si nedokáže v roli nevlastní matky představit. A Stefi s Lisou jí moc nepomohou. (Založil/a: Latisha)
V obchodech(49 Kč)

Nakladatelství (rok): Alpress - 2002
ISBN: 80-7218-691-4

Rinae
Nostalgie. Člověk to má za hodinku přečtené, trochu se rozčílí nad různými překladatelskými neobratnostmi a pak pokrčí rameny nad tím, že to kdysi považoval za báječnou literaturu. V rámci žánru by se ale určitě našly i horší knihy.
zvědavá sinka
Jo milé počteničko. Za půl hodinky přečtené a člověk se i občas zasměje. Ale nic extra to opravdu neni.
kajas1993
V této knize je hlavní hrdinkou především Carol, protože řeší otcův nový vztah. Také se do ní zamiuje chlapec, kterého bere jenom jako kamaráda.
Mia.com
Tahle série prostě byla a možná ještě je must have pro každou holku, která má ráda koně. Já ji naprosto milovala a vždy se nemohla dočkat, až mi naši koupí nový díl.