*15.02.1965 - †11.06.2021

Milostný dopis

Originální název: The LoveLetter (2018)
Milostný dopis
V obchodech(317 - 402 Kč)

Romantické

O čem je kniha Milostný dopis?

Milostný dopis, který mohl změnit svět… Když v roce 1995 umírá v Londýně slavný pětadevadesátiletý herec sir James Harrison, jeho smrt nečekaně odstartuje dramatické události, jež osudově změní životy všech, kteří se úmyslně či náhodou dostali na stopu šokujícího tajemství starého pána. Tajemství, které může otřást základy samotné monarchie… Jednou z nich je velice ambiciózní mladá novinářka Joanna Haslamová, vyslaná redakcí na hercův pohřeb jako reportérka. Záhadná stará dáma, s níž se tam náhodou seznámí, ji upozorní na existenci záhadného dopisu, který sir James kamsi ukryl. Joanna začíná pátrat na vlastní pěst a sní o článku, jímž si udělá jméno. Místo toho se ale ocitá ve smrtelném nebezpečí, a spolu s ní i ti, které do svého dobrodružství bezděčně zatáhla: hercova vnučka, herečka Zoe, a Zoein okouzlující bratr Marcus. Dopis se totiž snaží získat a zneškodnit mocní z nejvyšších pater společenské hierarchie, kteří se ve svém úsilí nezastaví před ničím… (Založil/a: alisek 9)
V obchodech(317 - 402 Kč)

Nakladatelství (rok): Víkend - 2019
ISBN: 978-80-7433-277-7

minkar
Tesila jsem se na novou knihu oblibene autorky, ale byla jsem dost zklamana. Nevim, zda to bylo tim, ze autorka mnohe prozradila uz v předmluve nebo tim, ze se jednalo o "starsi" knihu, kterou se podarilo vydat az ted... Ale prostě to nebylo ono. Do cca tři ctvrtin me to moc nezaujalo, pak to zacinalo byt zajimave, ale konec byl fakt slatanina... Tesim se na pokracovani Sedmi sester, at si napravim chut :)
sallydvor
Kniha se mi líbila. Příběh byl napínavý, i když trochu přitažený za vlasy. Člověk, ale nikdy neví co se ve skutečnosti děje v zákulisí. Další moc pěkná kniha od této autorky.
Safrika
Super pribeh s detektivni zapletkou, moc se mi libilo, cetlo se pomerne rychle a byla to prijemna zmena.