Odse*te se

Vypadněte ze své hlavy a začněte žít
Originální název: Unfu*k Yourself: Get Out of Your Head and Into Your Life (2016)
Gary John Bishop
Odse*te se
V obchodech(265 - 349 Kč)

Populárně-naučné

O čem je kniha Odse*te se?

Měli jste někdy pocit, že běháte jako křeček v kolotoči, zoufale si razíte cestu životem, ale nikdy se nikam nedostanete? Zdá se, že jsme dennodenně obklopeni neprostupnou hradbou informací nabízejících řešení toho či onoho problému; ať už jde o bohatství, úspěch, štěstí nebo životní cíl. Pravdou je, že většina z nich nedokáže zachytit to, co je skutečně podstatné, abychom překonali tu největší překážku, která nás dělí od šťastnějšího života… sebe samotné.
Co byste řekli na to, že se všechno, po čem jste kdy toužili, skrývá ve vás samotných? A celá ta studnice možností čeká pouze na to, aby vytryskla na povrch. Odse*te se je užitečnou knihou pro poražené a rezignované – je to manifest skutečné životní změny a probuzení vašeho já. (Založil/a: icekafe)
V obchodech(265 - 349 Kč)

Audiokniha (1)
Nakladatelství (rok): Nezjištěno / Jiné - 2020
 Vyšlo jako audiokniha
Nakladatelství (rok): Via - 2019
ISBN: 978-80-7585-767-5
Skrýt vydání   Skrýt vydání
Všechna vydání Všechna vydání

Marcelka Morongová
Kniha byla velmi hezká a skvěle se četla, napsaná spíše hodně k zamyšlení, těším se na pokračování..
Stepka.T
Tak tohle se u mě trochu minulo, přišlo mi to jak jeden velký motivační plakát, který se opakoval furt dokola. Nedočteno. Aneb řídila jsem se jednou z rad: JSEM OCHOTNÁ odložit knížkuv půlce!
Andrea Velíková
Kniha se čte velmi dobře, určite pasáže mi opravdu pomohli uvědomit si spousty věcí, které ve svém životě dělám špatně.
Tereza Smyčková
Musím říct, že kniha se mi velice líbila. Dobře se mi četla. K zamyšlení. Jednoduše napsaná. Za mě top. Těším se na pokračování.