*12.03.1948

Originální název: Exclusive
Exkluzivně
V obchodech(49 Kč)

Romantické

O čem je kniha Exkluzivně?

Barrie Travisová není slavná, je však velice dobrou reportérkou nízkorozpočtové televizní stanice. Možná právě proto se s ní spojí první dáma země a nabídne jí životní příležitost. Prezidentova žena, zničená žalem ze ztráty jediného syna, naznačuje, že její dítě mohlo být zavražděno. Přestože oficiální verze Bílého domu to nepřipouští, zoufalá matka chce sjednat pro své dítě spravedlnost. Je odhodlaná zjistit pravdu za každou cenu - a Barrie se náročného a nebezpečného úkolu nezalekne a přislíbí jí pomoc. Nikoli nezištnou - boj o exkluzivní příběh prověří její etiku, patriotismus a také odvahu. S pomocí záhadného Graye Bonduranta, který býval prezidentovým asistentem, tajemství Bílého domu, jehož zveřejnění by mohlo být hlavě státu osudným, odhalí. Barrie musí svést boj s mocnými silami, které se snaží skandální minulost jednou provždy pohřbít a všemi prostředky usilují o to, aby jistá mladá reportérka zmizela… (Založil/a: Martina)
V obchodech(49 Kč)

Skrýt vydání   Skrýt vydání
Všechna vydání Všechna vydání

Martina Žáková
14. 3. 2021
Obsahuje spoiler spoiler Tak tohle bych shrnula jednou větou: "Na každé prase se vaří voda". A to i když jsou to lidé na těch nejvyšších postech. Ale ten konec mě dostal nejvíc, ten to obrátil vše naruby. Tak snad i na toho posledního se voda uvaří a neprojde mu to jen tak, ale to už si musíme domyslet sami.
izinka
10. 7. 2019
Jako vždy Sandra nezklamala. Knížka se četla rychle zajímavá a napínavá už od první kapitoly. Nechyběla ani romantika ani napětí. Ráda si tuto knížku přečtu někdy znova.
Lena79
23. 10. 2018
Knihu jsem přečetla jedním dechem, tak dobře se četla. Příběh má rychlý spád, pořád se něco děje. Doporučuji
mitulka
20. 8. 2012
Knížka byla zajímavá od začátku až do konce. Nemám jí co vytknout, až na to, že napětí skončilo dřív, než bych si představovala.