*16.11.1981

Zmiznuté mesto

Profil knihy je v jiném jazyce

Originální název: Čarodol 3 - Čarodolskij grad
Zmiznuté mesto
V obchodech

Fantasy Detské Dobrodružné
  3. kniha v sérii Čarodol.

O čem je kniha Zmiznuté mesto?

Osud zaviedol Kavé na územie Čarodolského kniežaťa a zveril jej čarovný Zlatý kľúč. Očakáva sa od nej, že rozlúšti jeho tajomstvo – ale má cenu púšťať sa do riešenia ďalšej záhady? Určite áno! Získa tak totiž nielen možnosť nájsť bájne stratené čarodolské mesto – slávny Zlatohrad –, ale aj šancu pomôcť Alexejovi a zachrániť rodné Karpaty pred skazou. Kavé stojí na rázcestí svojho osudu. Vydá sa tou správnou cestou? (Založil/a: icekafe)
V obchodech

Nakladatelství (rok): Cooboo - 2020
ISBN: 9788056618585

LM
4,5 hviezdičky by bolo výstižnejšie. Zaujímavý záver, dobré vyvrcholenie. Za mňa najzábavnejší diel z trilógie. Rika som si zamilovala. Vzťah medzi Kavé a Alexejom mi liezol na nervy, lebo ich stále rozdeľovali úplne banálne nedorozumenia. Stačila by chvíľka úprimnosti a padly by si k nohám... No aj takto sa dá hrať o čas, aby príbeh dospel ku svojmu vrcholu...
Wampiricka
Tak posledna cast stala konecne za 5*. Nasa čara Kave v Carodole ziska novych priatelov, najde drakorozcov a odhali tajomstvo Medeirinej truhlice. Finale ako sa patri aj so zradou, vrazdou, zmenou a kusockom romantiky.
Ajatko
Na túto tretiu časť Čarodolu som sa veľmi tešila. Úžasné vyvrcholenie a rozuzlenie všetkého bolo bombastické.