*20.09.1947

Všechny knihy autora

Svůdkyně

Originální název: The Temptress (1986)
Svůdkyně
V obchodech

Romantické
  14. kniha v sérii Montgomeryové.

O čem je kniha Svůdkyně?

Román o mladé novinářce Chris, která si musí vybrat mezi dvěma muži - kariéristou Asherem a mužným Tynanem. Cestou domů přes nebezpečný prales se Chris zamiluje do Tynana, ten ji však z různých důvodů odmítá. Přesto se nakonec do ní zamiluje také. Když cesta skončí, Tynan odejde a jediná vášnivá noc Chris a Tynana bude mít následky...Asher Chris přesto požádá o ruku, jelikož mu jde jen o peníze. Naštěstí se na poslední chvíli Tynan dozvídá, že jeho původ je jiný (lepší) než si myslel a může se o Chris ucházet také.. (Založil/a: Martina)
V obchodech

Nakladatelství (rok): Baronet - 2009
ISBN: 978-80-7384-232-1
Nakladatelství (rok): Baronet - 1997
ISBN: 80-7214-056-6
Skrýt vydání   Skrýt vydání
Všechna vydání Všechna vydání

Bloodym
Chris přes matku patří ke klanu Montgomeryů. Její charakter je občas zábavný, ale většinu času dost otravný. Asher a Tynan ji unesou na příkaz jejího otce, který si přeje, aby se provdala za Ashera. Jeho dcera má však vlastní hlavu.
Rea85
Zápletka kdy dva soupeří o jednu se mi moc líbí a taky to, že je v knížce i napětí. No a ten konec ... ach ach ach.
Vlad'ka Nedvídková
Slabší kus autorky. Snaha o obvyklý sentimentálně šťastný konec selhala. Ve výsledku je to pěkný příběh s fantasmagorickým, za vlasy přitaženým koncem.