Za to mi zaplatíš
Originální název: I Will Make You Pay
(2019)
Teresa Driscoll
O čem je kniha Za to mi zaplatíš?
Je to jen další obyčejná středa, dokud v redakci nezazvoní telefon a ze sluchátka se neozve děsivá výhružka: „Vezmu na tebe ocelovou strunu.“Novinářka Alice Hendersonová je přesvědčená, že to není osobní. Že se jedná o útok na celé noviny. Brzy však pochopí, že opak je pravdou.
Policejní vyšetřování nikam nevede, a tak Alicin přítel najímá soukromého detektiva Matthewa Hilla, aby na ni dával pozor.
Situace se i tak s každým dnem vyostřuje. Někdo ji pronásleduje, ale proč? Někdo chce, aby trpěla, ale za co? Možná se někoho dotkla v některém ze svých článků?
Alice je rozhodnutá zachovat chladnou hlavu, někdy je ale strach silnější než zdravý rozum… (Založil/a: icekafe)
(Zobrazit více

Skrýt vydání
Skrýt vydání

Všechna vydání
Všechna vydání
Napínavý thriller o Alici, novinářce, která jednu středu vyslechne výhrůžku po telefonu. Děsivé okamžiky se pak každou středu stupňují. Její přítel Tom najme soukromého detektiva Matthewa, aby pomohl v ochraně Alice. Alice má ale minulost, o které nikdo neví.
Velmi dobře vystavěný příběh plný napětí. Kniha obsahuje krátké kapitoly, které jsou střídavě vyprávěné Alicí, Matthewem a postavou označovanou jako ON.
Vyústění knihy je podle mne velmi překvapivé. Děj mě vtáhnul a pohltil.
Vyústění knihy je podle mne velmi překvapivé. Děj mě vtáhnul a pohltil.
Vlastně docela fajn napínavý thriller. Akorát konec jsem čekala asi více propracovaný. Každopádně kniha se četla dobře, krátké kapitoly umocnily celkový pozitivní dojem.
Napínavý psychologický thriller.Kniha mě pohltila a nemohla jsem se odtrhnout.Závěr jsem rozhodně nečekala.
Povedené a čtivé - ovšem vzhledem k absenci boje a krve a testosteronem nabušených bojovníků a ochránců spíš poklidnější psychothriller pro ženy.