Deeply
Poprvé vydáno celosvětově: 2021
Ava Reed
3. kniha v sérii Truly, Madly, Deeply.
Musí se přitom oba naučit, jak je těžké zapomenout na minulost, být sám sebou a sdílet s druhým i bolestné vzpomínky…
Ale taky třeba kuchařskou vášeň a lásku k seriálům.
Semináře na univerzitě a život v malé praštěné studentské rodince.
A pak nás všichni, s kterými jsme tak dlouho prožívali jejich osudy: Andie, Cooper, June, Mason a nakonec Zoey s Dylanem pozvou na svou závěrečnou párty.
Dokázali to. Ušli dlouhou cestu a našli štěstí po boku toho druhého. (Založil/a: Terka Tichá)
(Zobrazit více O čem je kniha Deeply?
V závěrečném dílu trilogie Avy Reed se opět vracíme k osudům přátel ze Seattlu. Hlavními hrdiny jsou tentokrát Zoey a Dylan.Zoey už příliš dlouho utíkala před strašlivým zážitkem z minulosti. Teď chce zase vzít život do svých rukou a začít studovat psychologii. Odstěhuje se do Seattlu, aby začala znovu, a má štěstí, protože v bytě, kde bydlí její bratr, je volný pokoj. Jedním z jejích nových spolubydlících je i Dylan – přátelský, ale uzavřený, skrývající tajemství, které skoro nikdo nezná. Ale Zoey ho magicky přitahuje, tak se ti dva pomalu sbližují.
Ale taky třeba kuchařskou vášeň a lásku k seriálům.
Semináře na univerzitě a život v malé praštěné studentské rodince.
(Zobrazit ukázku
I třetí díl série je povedený. Kniha je velmi čtivá, oddechová a zároveň se dotýká vážnějších témat. Hlavním hrdinům budete držet palce až do konce a budete jim šťastný konec přát. Jestli to ovšem vyjde, už si musíte přečíst sami. V knize se objevují i hlavní postavy z předchozích knih, což ocení všichni ti, kdo si je v předchozích knihách oblíbili.
Už předchozí díly z této série jsem si zamilovala, ale toto byla bomba! Rozhodně jsem nečekala, že se tento díl zařadí jako můj nejoblíbenější, přesto se to stalo.
tak v posledním díle trilogie nás autorka rozhodně nešetří... pěkně vystupňovala závažnost traumat a problémů svých hrdinů, a tak jsem se pustila do knihy i trošku s obavami, zda už to nebude moc a jak moc to dám. k tomu si napíše ještě i upozorňující a působivou předmluvu...no dala jsem to a to skoro na jeden zátah, nemohla jsem knihu odložit, musela jsem vědět jak to dopadne...nebo tedy spíš poznat tu cestu, protože zase nejsme tak naivni, abychom nevěděli, jak to skončí...Zoey a Dylan jsou skvělé postavy a dobře doplňují už původní sestavu, se kterou jsem se ráda zase setkala... navíc to nebylo psáno nějak na sílu bolestně nebo trpitelsky...to mi bylo asi nejvíc sympatické -boj, naděje, nevzdávani se... až je mi líto, ze to celé skončilo...prosim, nebylo by ještě nějaké pokračování?
Nejlepší díl. Takový hezký, citlivý, o problémech po nehodě ať už psychické, tak fyzické. Moc něžné spojení posledních dvou postav ze série.