Jules Wake
Jules Wake
*1970

S láskou z Říma

Originální název: From Rome with Love (2017)
Jules Wake (pseudonym autora: Julie Caplin )
S láskou z Říma
V obchodech(229 - 469 Kč)

Román Romantické
  3. kniha v sérii S láskou.

O čem je kniha S láskou z Říma?

Lisa se do Říma vydává pátrat po otci, kterého si pamatuje jen z dětství. Will v Itálii plánuje čerpat inspiraci pro novou restauraci. Náhoda? Jak se to vezme... Ve sluncem rozpálených uličkách věčného města to mezi bývalými partnery začne nebezpečně jiskřit. Ale každý z nich má přece v Římě jiné plány a Lisa nestojí o další zklamání. Všude je přece spousta památek, skvělého jídla... A na každém kroku Will. Zaslouží si zpackaná láska druhou šanci? (Založil/a: icekafe)
V obchodech(229 - 469 Kč)

Nakladatelství (rok): Albatros - 2024
ISBN: 9788056641071
Nakladatelství (rok): Motto - 2022
ISBN: 978-80-267-2278-6
Skrýt vydání   Skrýt vydání
Všechna vydání Všechna vydání

Jenny 46
Kniha jsem si vybrala na dovolenou do Itálie - dobrá volba letní romantika, odpočinková četba z krásného Říma .o)
Denisa B.
Jejej, tohle bylo zlé. Hrozně moc zlé. Vůbec se mi nechce věřit, že to napsala ta samá paní, co má na svědomí romantické útěky, protože tohle byl děs. Opravdová telenovela se vším všudy. Will byl buď arogantní kretén nebo princ na bílém koni. Nic mezi tím. A Lisa mi zase přišla hrozně dětinská na to kolik měla let. Fakt mě to dost zklamalo protože Julii Caplin považuju za skvělou autorku. Ta jedna hvězda je za pěknou atmosféru z Říma.
Lofda
Mé hodnocení je tak půl na půl.. Milé, oddechové a v závěru se dokonce podařilo autorce hodit i celkem nečekanou bombu ;-). Ale jinak jsem tak trochu zklamaná kvůli popisu Říma, to byl tentokrát hlavní důvod, proč jsem si knížku půjčila. Protože se do Říma chystám, takové příběhy vyhledávám, abych se dozvěděla i něco navíc. Dost často z těchto příběhů získám tip i na nějaké méně známé zajímavé místo.. Koloseum, Španělské schody, Vatikán - to ale najdete v každém průvodci..
Asi je čas vrátit se k sérii Romantické útěky, tu si užívám víc.
LucZem
Romantické útěky jsou prostě o třídu výš. Lepší zápletka, lépe propletené. S láskou z Říma je taková nenáročná oddechovka, která v první polovině plyne bez větších zvratů, až otec do toho vloží překvapivé zauzlení.