Všechny knihy autora

Dokonalé alibi

Originální název: The Perfect Alibi (2020)
Blake Pierce
Dokonalé alibi
V obchodech

Detektivní Thriller Román
  8. kniha v sérii Jessie Hunt.

O čem je kniha Dokonalé alibi?

DOKONALÉ ALIBI je osmá kniha v nové sérii psychologických thrillerů od jednoho z nejprodávanějších autorů, Blakea Pierce, která začíná Dokonalou manželkou, románem, jenž se umístil na prvním místě mezi bestsellery a má téměř 500 pětihvězdičkových hodnocení.

Manželka a maminka z předměstí unikne ze spárů psychotického sériového vraha – jen aby ji někdo zavraždil o pár týdnů později.

Že by to byla náhoda?

Nebo se venku potlouká sériový vrah, který hraje zvrácenou hru, při níž oběť polapí a pustí – a pak zase polapí?

Dokáže ze sebe slavná agentka FBI, Jessie Huntová, 29, setřást svoje osobní trauma a vcítit se do vrahovy mysli? Zvládne zachránit jeho příští oběť – a možná i sebe sama – než bude příliš pozdě?

Rychle ubíhající psychologický thriller s nezapomenutelnými postavami a napínavým příběhem. DOKONALÉ ALIBI je osmou knihou v nové strhující sérii, která Vás přinutí otáčet stránky dlouho do noci. (Založil/a: monule1)
V obchodech

E-kniha (1)
Nakladatelství (rok): Blake Pierce - 2022
 Vyšlo jako e-kniha
ISBN: 9781094356686

veronikasmetanova84@gmail
Tato série byla perfektní . Zde se píše, že je to poslední díl, ale na konci knihy jsem se dočetla, že je ještě 9.dil - dokonalý soused .