Psí Vánoce

Originální název: A Dog's Perfect Christmas (2020)
W. Bruce Cameron
Psí Vánoce
V obchodech(40 - 227 Kč)

Román

O čem je kniha Psí Vánoce?

Gossovi jsou na první pohled rodina jako každá jiná, ovšem pod povrchem se všichni potýkají s vlastními, více či méně závažnými problémy. Blíží se Vánoce, když se jednoho dne jejich životy obrátí naruby. Juliana, matka, která od rána do večera jen pečuje o ostatní a zajišťuje veškerý chod domácnosti, vážně onemocní. Ještěže tu je moudrý německý ovčák Winstead a toulavé štěně Ruby, kteří pomohou rodinu stmelit a Vánoce zachránit.
Další laskavý, tentokrát vánoční příběh z pera Bruce W. Camerona pohladí po duši nejen každého pejskaře. (Založil/a: icekafe)
V obchodech(40 - 227 Kč)

Nakladatelství (rok): Ikar - 2022
ISBN: 978-80-249-4784-6

olla
Kniha opět krásná, i když tentokrát se netočí příběh kolem psů, ti jsou překvapivě trošku na okraji,. Jde o příběh jedné rodiny, které osud uchystal dost ošklivé chvíle. A i ti dva psí parťáci - starý ovčák Winstead a nalezené štěně Ruby přispěli k tomu, že krize byla nakonec zažehnaná. Líbilo se mi hodně.
" Winstead zavřel oči. Vzpomínal na všechny věci, které miloval - procházky, vyjíždky autem, ale tohle bylo ze všeho nejlepší: páníček ho miloval a držel v náručí.
-Blížíme se ke konci, viď, kamaráde. Copak ztratím i tebe?-zašeptal Taťka
Winstead mu olízl ruku a přitiskl hlavu na hruď.
-Ach, Winsteade, jsi tak hodný, strašně hodný pes. Jestli ale je čas, tak to pochopím, kamaráde. Nemusíš se přemáhat kvůli mně. Jsi můj nejlepší kamarád na světě. A já za tebou brzy přijdu - za tebou a za Mamkou. Můžeš za ní odejít, jestli potřebuješ.-
Winstead v Taťkově náručí zhluboka dýchal a byl šťastný, jako nikdy..."
"...Ruby vyčerpaná z hry s dvojčaty se natáhla u Elliných nohou. Dávno už zapomněla na dům s rozzlobeným zlým mužem a vyděšeným chlapcem. Tohle byl teď její domov..."
XZvire
Čekala jsem trochu jiný příběh. Tentokrát jsou psí parťáci dost v pozadí a probírájí se hlavně rodinné vztahy a situace. Podle názvu jsem očekávala víc psích myšlenek a víc vánoční tématiky.
Lejera
Příběh krásný, silný, dojemný. Pravdou je, že psi byli trošku upozadění, stejně tak tématika vánoc. Kniha se četla dobře, rychle. Jen jsem ji četla ve svém horším období, tak na mě působila silně depresivně a špatně jsem čtení zvládala, především tedy první část.
Svatka Mádrová
Nádherný příběh, smutný , dojemný , docela ráda jsem si odpočinula od napínavé čtení , detektivek . Bylo to příjemné vánoční čtení , dávám