Letušky

Profil knihy je v jiném jazyce
Katarína Kuniková
Letušky
V obchodech(189 - 359 Kč)

Román

O čem je kniha Letušky?

Linda sa narodila na mieste, ktoré sa na mape nedá ani
nájsť. Ako dieťa túžila po krídlach, aby mohla vidieť a spoznať veľký, neznámy svet. Stane sa letuškou a získa prácu v prestížnej leteckej spoločnosti. Žije svoj splnený sen a zároveň zisťuje, aké ťažké je zladiť atraktívne povolanie s láskou. Až raz náhodou vo frankfurtskom hoteli stretáva Marca, ktorý sa jej už počas niekoľkých letov dostal pod kožu. Bola to však naozaj náhoda? (Založil/a: icekafe)
V obchodech(189 - 359 Kč)

Nakladatelství (rok): Nezistené / Iné - 2023
ISBN: 9788082540812
Poznámka: nakl. Mafra

Majusik
Fascinuje Vás svet v oblakoch? ☁️☁️☁️Rady lietate? ✈️Tak práve pre VÁS je táto kniha ako stvorená.
Linda sa narodila na mieste, ktoré sa na mape nedá ani
nájsť. Už ako mladé dievča túžila po krídlach, aby mohla vidieť a spoznať veľký, neznámy svet. Svoj sen si splní a stane sa letuškou. Získa prácu v prestížnej leteckej spoločnosti. Žije svoj splnený sen a zároveň zisťuje, aké ťažké je zladiť atraktívne povolanie s láskou. Až raz náhodou vo frankfurtskom hoteli stretáva Marca, ktorý sa jej už počas niekoľkých letov dostal pod kožu.
Ako sa tento vzťah nakoniec vyvinie? Bude to láska, alebo dokonca manželstvo? Zaujíma Vás to? Začítajte sa do tejto romantiky, spoznajte prácu a svet letušiek…
Za MŇA výborný koláčik ku kávičke, musela som si dokúpiť ďalší autorkin román Dievča z obrazu, už sa tešííím ❤️
Čítala som všetky diela od autorky a páčia sa mi
lady.el
Táto nebom nabitá, útla oddychovka sa ku mne dostala prostredníctvom štafety (ako inak) a ja ako milovník lietadiel (milujem ich najmä z bezpečia zeme