Město světla

Originální název: The City of Light (2020)
Flint Maxwell
Město světla
V obchodech(319 - 332 Kč)

Horor
#americká literatura  #boj o život  #cesta  #ich-forma  #naděje  #napětí  #novorozenci  #porod  #přátelství  #příšery  #sníh  (Zobrazit více   ) #strach  #vánice  #zima  (Skrýt více   )
  4. kniha v sérii Bílá.

O čem je kniha Město světla?

Kde je světlo, tam je naděje.

Hrdinům příběhu se konečně podařilo uniknout z Woodhavenu, kde na konci předchozího dílu přišli za dramatických okolností o Mikeyho. Přeživší teď svádí souboj s časem, aby stihli dopravit Miu do Města světla předtím, než začne rodit.

Cestou potkávají někdejšího obyvatele Města. Navzdory počáteční nedůvěře, způsobené událostmi z Woodhavenu, se díky jeho pomoci a vedení zdá, že pro Gradyho a jeho přátele Miu, Stonea, Eleanor a Žvejka nastávají lepší časy. Mohou ale novému neznámému věřit? A je Město světla pořád tím majákem naděje, jakým kdysi bývalo?

Všechno začíná vypadat slibně. Jenže přízraky, temnota a neustávající sněhová bouře mají jiné plány. (Založil/a: saenea)
(Zobrazit více   ) (Zobrazit ukázku  )
V obchodech(319 - 332 Kč)

Nakladatelství (rok): Fobos - 2024
ISBN: 978-80-277-2150-4

Pajerka
Zase pro jednou půjdu proti proudu a zhodnotím tento díl jako nejnudnější z celé serie. První díl mě fakt bavil, měla jsem z něj dobrý pocit , to psycho tam prostě bylo ,ale po tomhle díle už dávám od série ruce pryč…
Jana Čermáková1
Čtvrtý dil série a opět spokojenost. Dlouhá, mrazivá cesta plná nebezpečí pokračuje zase o kousek dál. Celá série je hodně čtivá a napínavá a jsem zvědavá, jestli budou i další díly.
Dý
Po (poměrně) dlouhé době jsem se dočkala tištěného vydání, takže jsem knihu hned kupovala, abych věděla, jak děj pokračuje. Nevím, ale ten děj mě baví. Postavy jsou za mě super. I téma je zajímavé. Moc pěkná série.
Jaroslav M Tichý
Co další díl to další překvapení. Velmi poutavé pokračování neuvěřitelně krasne napsané série. Nevím zda dalším dílem bude série ukončena, nicméně doufám v další díla . Úžasné čtení na pár hodin .