Garth Ennis

Preacher Kazatel - Omnibus 2

Preacher Kazatel - Omnibus 2
V obchodech(2811 Kč)

Komiks Fantasy

O čem je kniha Preacher Kazatel - Omnibus 2?

Cesty hrdinů se rozcházejí, přátelství se hroutí a čím dál víc přituhuje. Už tu nejde jen o útěk pronásledovaného kazatele nadaného mocnou schopností a potkávání divných (a občas i nebezpečných) lidí… blíží se válka. Příběh brutálně popkulturního náboženského road westernu šlape na plyn! A pokud vás láká temná strana síly, vězte, že v téhle knize najdete všechny speciály věnované vašim oblíbeným mizerům! Svatému zabijákovi, jižanským buranům, Prdelmanovi, Herr Starrovi… a i upíru Cassidymu! Kniha obsahuje sešity PREACHER / KAZATEL č. 27–40, plus speciály: VÁLKA JEDNOHO MUŽE, SVATÝ ZABIJÁK 1–4, PŘÍBĚH VY-VÍTE-KOHO, HOŠI Z JIHU a KREV A WHISKY. Součástí je i bonusový materiál Prošlapávání stezky: Přípravné kresby ze speciálu k sérii PREACHER (8 stran), galerie (11 stran) a životopisy autorů (2 strany). (Založil/a: icekafe)
V obchodech(2811 Kč)

Nakladatelství (rok): CREW - 2024
ISBN: 9788076796850
Poznámka: základní verze

LuKiss
Je to pořád vynikající. Po závěru dojemného vzpomínání Casse, by člověk čekal, že se rozjede pořádná akce, mega rozměrná, a přitom je to taková mini scenérie, jakoby atomová. Lovestory jak z westernu, pak lovestory hak ze současnosti a vlastně minulosti. Jsem zvědavej, jak tohle hoši vyřešej! Zajímavej je na konci detail kolorování jednotlivejch stránek, člověk pochopí, proč se na ty čísla čekalo tak dlouho, i když měly jen pár stran.