Dax a já

aneb rukověť začínajícího pejskaře
Dax a já
V obchodech

Odborná Hobby

O čem je kniha Dax a já?

Kniha obsahuje souhrnný soubor informací pro všechny, kteří si chtějí pořídit psa, nebo už jej mají, ale nemají žádné zkušenosti a znalosti v soužití s ním. Umožňuje pochopit psí myšlení a tím poznat, jak psa vychovávat, aby byl kamarádem pro radost a ne přítěží.

Pořízení si psa, je docela závažný krok, přinášející člověku životní změny a je to závazek na mnoho let. Tato kniha by měla pomoci rozhodnout se zda takový závazek přijmout a mimo jiné vysvětlit, co to obnáší. Neuvážené rozhodnutí a nevhodná spolupráce se psem, může vést k jeho předání do útulku, což je vlastně to nejhorší, co se mu může stát. Pročtení knihy by takový závěr mělo minimalizovat. (Založil/a: Milos1)
V obchodech

Nakladatelství (rok): Powerprint - 2025
ISBN: 978-80-11-06326-9

Milos1
Bylo mi zasláno toto:

Kniha se mi moc líbí :-). I když jsem ji ještě nedočetla, zaujalo mě hodně vychytávek, jak s těmi čtyřnohými potvůrkami lépe komunikovat :-D.
Kniha je poučná a fakt zábavná, povedla se! Řadu doporučení již zkouším zavést do praxe.
Monika Urbancová

Vzpomněl jsem si na svoje pejskařské začátky. Buhužel jsem tehdy neměl na psa tolik času a nemohl se mu takhle věnovat. Vlastně jsem ani nevěděl, jak pes myslí. Tehdy se cvičilo úplně jinak. Myslím, že spoustě lidí knížka při výchchově avýcviku pomůže
ing. Václav Machek

Knížku jsem si přinesla domů a řekla si, že do ní nahlédnu. Dopadlo to tak, že už jsem se od ní neodtrhla a dala jí "na posezení" celou. Začínajícím pejskařům doporučuji.
Markéta Nováková

Autorovi jsem na knížce dělala jazykovou korektůru. Když vyšla, konečně jsem si jí mohla přečíst pro zábavu. Udělala jsem to vlastně se toho spoustu dozvěděla.
Helena Vondrušková

Dax je pes z mého chovu. Jsem rád, že je vychováván tak, jak je v knížce popsáno. Ještě ke všemu se stal "slavným"
Petr Mašek