V Královských zahradách: Cesta za snem

Aleš Richter
V Královských zahradách: Cesta za snem
V obchodech

Horor Thriller Biografie

O čem je kniha V Královských zahradách: Cesta za snem?

V Královských zahradách: Cesta za snem je soubor dodatků, rozhovorů, povídek a dalších materiálů doplňujících původní antologii. Nechybí ani bohatá fotogalerie a nové ilustrace.

"Ať už jste jedním z autorů, pro kterého kniha představuje album krásných vzpomínek, nebo nadšeným fanouškem Stephena Kinga a antologie V Královských zahradách, doufám, že se vám bude Cesta za snem líbit. Věřím, že vznik antologie nebyl splněným snem pouze pro mě, ale i pro většinu zúčastněných autorů. Důkazem je i to, že se do jednoho rozhodli vrátit na místo činu, aby v půdě Královských zahrad zanechali ještě jeden, poslední otisk." - Aleš Richter

Autoři: Roman Bílek, Petr Boček, Michal Březina, Karel Doležal, Svatopluk Doseděl, Hana Drahokoupilová, Jiří Dvorský, Dominik Fiala, Ivana Gašparíková, Kamil Kowala, Radoslav Kozák, Šárka Lepičová, Tomáš Marton, Karin Novotná, Miroslav Pech, Mark E. Pocha, Vladimír Pospíchal, Madla Pospíšilová Karasová, Aleš Richter, Vlaďka Sacká, Jiří Sivok, Ludmila Svozilová, Kristina Trefilová Haidingerová, Lucie Tringelová Kaňová, Michaela Vejdělková a Murin Wolf. (Založil/a: ItalianManiac)
V obchodech

Nakladatelství (rok): Powerprint - 2025
Poznámka: samonáklad autora antologie, 130 ks

U této knihy zatím nejsou žádné komentáře