Devět let v pekle

Snežana Dimitrova
Devět let v pekle
V obchodech(49 - 69 Kč)

Biografie

O čem je kniha Devět let v pekle?

Autentický příběh bulharských zdravotních sester vězněných v Libyi a odsouzených k trestu smrti, jejichž osud vzbudil velký zájem veřejného mínění na celém světě a přiměl celou řadu významných politiků, aby k němu zaujali otevřený postoj.

Kniha pravdivě ukazuje nejen dramatickou skutečnost nedávných dní, ale zabývá se i životem v libyjských věznicích, postupným narušováním vztahů mezi bulharskými sestrami pod tlakem perzekuce a mučení. (Založil/a: samara)
V obchodech(49 - 69 Kč)

Nakladatelství (rok): Vyšehrad
ISBN: 978-80-7021-924-9

01Baruska
Pozoruhodné drama ze života. Počáteční lhostejnost úřadu je zarážející. Přijeli pomoc a nakonec bojovali o vlastní život. Sice přežili ale devět let v trapu a psychické následky si ponesou do konce života.
Markéta Ingrová
Člověk nic neudělá, ale i přesto je odsouzen k trestu smrti. Těch devět let muselo být opravdu šílených. Vůbec si to nedovedu představit.
Kniha je napsána velmi čtivě. Těch 170 stran uběhlo rychle. Rozhodně doporučuji.
Šárka2302
pravdivy pribeh u ktereho zustava rozum stat,strasne co museli tolik let zazit.silny pribeh,zadne zdlouhave vety
NikolaD
Pro dobrotu na žebrotu... Ženy, které chtěli pomáhat a zachraňovat druhé, kvůli tomu přišli málem o život... Je hrozné, co se může stát, a tak dlouhou dobu se nedovolat pomoci...