Cesta věčnou nocí
Originální název: Through the Ever Night
(2013)
Veronica Rossi
2. kniha v sérii Nebe.
(Zobrazit více O čem je kniha Cesta věčnou nocí?
Od chvíle, kdy se Árie dozvěděla o smrti své matky, uplynulo už několik měsíců. I Perry už je nějakou dobu Krvepánem a dívka o něm nemá žádné zprávy. Nyní se však mají znovu setkat. Po tomto okamžiku oba nesmírně touží, a skutečně jsou naplněna všechna jejich očekávání. Tedy aspoň zpočátku. Bývalá Osadnice však není Perryho druhy přijata nijak laskavě a kmen se začíná bouřit. Éter bouří každým dnem víc a víc a jediným příslibem bezpečí je Poklidná modř. Je však tento bezpečný přístav skutečný? (Založil/a: Uzavřený_účet_18546)
o špetku lepší než první díl..konečně dostáváme odpovědi na zásadní otázky..ale co je tedy otřesné, to je počet chyb!! jak tohle může někdo vydat?
Obsahuje spoiler
I přes nepřízeň osudu se Ária znovu shledá s Perrym, ale štěstí jí nečeká dlouho. Perryho osada jí nechce přijmout a pak se tu ještě objeví Kirra, která chce Perryho jen pro sebe. Nakonec Ária odchází s kamarádem Roarem.
Kniha byla super a hltala jsem každou stránku, ale sotva se mi podařilo alespoň trošku začíst, přišla další chyba v textu a okouzlení z knihy bylo pryč... i přes tento nedostatek hodnotím knihu pěti hvězdičkami, ale do oblíbených si ji nepřidám...

Nebýt toho, že nějaký chytrák na české straně si nezkontroloval co mu vlastně přistálo v rukách by to byl opět výborný díl, ale ten konec knihy, který u nás nevyšel, tam dost chyběl.