Nejčtenější knihy se štítkem omáčky
Omáčky - Umění připravovat dokonalé omáčky je klíčovou dovedností v kuchyni. Tento tematický okruh zahrnuje nejoblíbenější recepty pro různé druhy omáček, od klasických po moderní. Knihy v této kategorii nabízejí tipy a triky, jak vylepšit vaše kulinářské dovednosti. Inspirujte se a objevte nejlepší kulinářské techniky, které pozvednou vaše pokrmy na novou úroveň. Hodnocení a recenze vám pomohou najít populární tituly plné chutí a vůní.
Štítkem omáčky je označeno 8 knih
Všechny kategorie
Všechny kategorie
Biografie
Cestování
Detektivní
Dětské
Dobrodružné
Duchovní literatura
Erotické
Fantasy
Filozofie a etika
Historie
Hobby
Horor
Humorné
Komiks
Literatura faktu
Odborná
Poezie
Pohádky
Populárně-naučné
Povídky
Pro mládež
Román
Romantické
Sci-fi
Sport
Thriller
Umění
Válečné
Western
Young Adult
Velká kuchařka Čech a Moravy
Roman Vaněk Jana Vaňková Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografi více
Roman Vaněk Jana Vaňková Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografi více
Receptury teplých pokrmů
Kolektiv autorů Jaroslav Runštuk Aktuální 9. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, ale také kapito více
Kolektiv autorů Jaroslav Runštuk Aktuální 9. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, ale také kapito více
Knedlíky a omáčky
Jana Duží Kniha plná receptů na knedlíky všech druhů (houskové, bramborové, kynuté, plněné i různé noky). Druhou část tvoří omáčky teplé, studené, různé přelivy a ochucené majonézy. více
Jana Duží Kniha plná receptů na knedlíky všech druhů (houskové, bramborové, kynuté, plněné i různé noky). Druhou část tvoří omáčky teplé, studené, různé přelivy a ochucené majonézy. více
Omáčky na těstoviny
Kolektiv autorů Milujete těstoviny tak, že byste je mohli jíst každý den? S chutí do toho! Klasické omáčky na těstoviny, výrazné omáčky s italskými sýry nebo rafinované těstoviny s rybami a mořskými plody, masem či zeleninou - v našich receptech si svůj oblíbený najde určitě každý nadšenec itals více
Kolektiv autorů Milujete těstoviny tak, že byste je mohli jíst každý den? S chutí do toho! Klasické omáčky na těstoviny, výrazné omáčky s italskými sýry nebo rafinované těstoviny s rybami a mořskými plody, masem či zeleninou - v našich receptech si svůj oblíbený najde určitě každý nadšenec itals více
Recepty pro zdraví a sílu - 5. díl
Marie Žurková Obsahuje: Luštěniny - příprava luštěnin, čočka, fazole, hrách, sója, luštěninové karbanátky Polévky, luštěninové polévky, zavářky do polévky Omáčky Pomazánky, Vegetářské pečeně Mléčné výrobky více
Marie Žurková Obsahuje: Luštěniny - příprava luštěnin, čočka, fazole, hrách, sója, luštěninové karbanátky Polévky, luštěninové polévky, zavářky do polévky Omáčky Pomazánky, Vegetářské pečeně Mléčné výrobky více
Velká kniha vaření
Pavlína Berzsiová Ladislav Nodl Jiří Šourek Jiří Eichner Ve Velké knize vaření jsme se pro vás snažili vybrat jídla typická pro jednotlivé evropské země, slavné recepty, které překročily hranice země svého původu, ale i jídla méně známá, dokonce zapomenutá. Objevíte v ní pokrmy, které vám možná budou připadat zvláštní, až exotické, ale více
Pavlína Berzsiová Ladislav Nodl Jiří Šourek Jiří Eichner Ve Velké knize vaření jsme se pro vás snažili vybrat jídla typická pro jednotlivé evropské země, slavné recepty, které překročily hranice země svého původu, ale i jídla méně známá, dokonce zapomenutá. Objevíte v ní pokrmy, které vám možná budou připadat zvláštní, až exotické, ale více