Přispějte do knižní databáze
Přidat knihu Přidat autora

Nejčtenější knihy se štítkem omáčky


Omáčky - Umění připravovat dokonalé omáčky je klíčovou dovedností v kuchyni. Tento tematický okruh zahrnuje nejoblíbenější recepty pro různé druhy omáček, od klasických po moderní. Knihy v této kategorii nabízejí tipy a triky, jak vylepšit vaše kulinářské dovednosti. Inspirujte se a objevte nejlepší kulinářské techniky, které pozvednou vaše pokrmy na novou úroveň. Hodnocení a recenze vám pomohou najít populární tituly plné chutí a vůní.

Štítkem omáčky je označeno 8 knih


Velká kuchařka Čech a Moravy
Roman Vaněk   Jana Vaňková
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografi více
Receptury teplých pokrmů
Kolektiv autorů   Jaroslav Runštuk
Aktuální 9. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, ale také kapito více
Knedlíky a omáčky
Jana Duží
Kniha plná receptů na knedlíky všech druhů (houskové, bramborové, kynuté, plněné i různé noky). Druhou část tvoří omáčky teplé, studené, různé přelivy a ochucené majonézy. více
Omáčky na těstoviny
Kolektiv autorů
Milujete těstoviny tak, že byste je mohli jíst každý den? S chutí do toho! Klasické omáčky na těstoviny, výrazné omáčky s italskými sýry nebo rafinované těstoviny s rybami a mořskými plody, masem či zeleninou - v našich receptech si svůj oblíbený najde určitě každý nadšenec itals více
Recepty pro zdraví a sílu - 5. díl
Marie Žurková
Obsahuje: Luštěniny - příprava luštěnin, čočka, fazole, hrách, sója, luštěninové karbanátky Polévky, luštěninové polévky, zavářky do polévky Omáčky Pomazánky, Vegetářské pečeně Mléčné výrobky více
Velká kniha vaření
Pavlína Berzsiová   Ladislav Nodl   Jiří Šourek   Jiří Eichner
Ve Velké knize vaření jsme se pro vás snažili vybrat jídla typická pro jednotlivé evropské země, slavné recepty, které překročily hranice země svého původu, ale i jídla méně známá, dokonce zapomenutá. Objevíte v ní pokrmy, které vám možná budou připadat zvláštní, až exotické, ale více


Přihlášení

nebo
Přes Facebook
Přes Google
Ztracené heslo?