Nejoblíbenější knihy se štítkem potravinářský průmysl
Štítkem potravinářský průmysl je označeno 6 knih
Všechny kategorie
Všechny kategorie
Biografie
Cestování
Detektivní
Dětské
Dobrodružné
Duchovní literatura
Erotické
Fantasy
Filozofie a etika
Historie
Hobby
Horor
Humorné
Komiks
Literatura faktu
Odborná
Poezie
Pohádky
Populárně-naučné
Povídky
Pro mládež
Román
Romantické
Sci-fi
Sport
Thriller
Umění
Válečné
Western
Young Adult
Ultrazpracovaní lidé
Chris van Tulleken Víte, čím krmíte sebe a své děti? Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. S pomocí vědy odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíše než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem. více
Chris van Tulleken Víte, čím krmíte sebe a své děti? Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. S pomocí vědy odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíše než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem. více
Pivovarství
František Hlaváček Alois Lhotský V knize je podrobně popsána technologie piva, obsluha a údržba strojního zařízení pivovarů, jakož i nejdůležitější pomocné úkony. Látka je zpracována tak, aby odpovídala novým směrům v zavádění mechanizace, automatizace a kontinuálních procesů ve výrobě a obsahovala nejnovější vě více
František Hlaváček Alois Lhotský V knize je podrobně popsána technologie piva, obsluha a údržba strojního zařízení pivovarů, jakož i nejdůležitější pomocné úkony. Látka je zpracována tak, aby odpovídala novým směrům v zavádění mechanizace, automatizace a kontinuálních procesů ve výrobě a obsahovala nejnovější vě více
Podle čeho vybírat tuky a oleje
Jiří Brát Téma tuků je pro čtenáře mimořádně atraktivní. Informace o nich na internetu i v tisku bývají ovšem nezřídka překrouceny nebo vytrženy z kontextu současných vědeckých poznatků. Průměrný spotřebitel v konečném důsledku neví, co má jist a čemu se vyhýbat. Tato publikace má čtenáři více
Jiří Brát Téma tuků je pro čtenáře mimořádně atraktivní. Informace o nich na internetu i v tisku bývají ovšem nezřídka překrouceny nebo vytrženy z kontextu současných vědeckých poznatků. Průměrný spotřebitel v konečném důsledku neví, co má jist a čemu se vyhýbat. Tato publikace má čtenáři více
Přeměna odpadů potravinářského průmyslu na mikrobiální metabolity s vysokou přidanou hodnotou
Stanislav Obruča Předložená teze pojednává o vybraných strategiích zhodnocení potravinářských odpadů. Hlavní pozornost je věnovaná využití potravinářských odpadů, jako jsou použité potravinářské oleje nebo kávová sedlina, jakožto surovin k produkci polyhydroxyalkanoátů a dalších hodnotných mikrob více
Stanislav Obruča Předložená teze pojednává o vybraných strategiích zhodnocení potravinářských odpadů. Hlavní pozornost je věnovaná využití potravinářských odpadů, jako jsou použité potravinářské oleje nebo kávová sedlina, jakožto surovin k produkci polyhydroxyalkanoátů a dalších hodnotných mikrob více
Vládci jídla
Stefano Liberti Jaká je souvislost mezi rajčatovým protlakem, tuňákem, sójou a vepřovým masem? V současné době se z těchto potravin staly komodity – jejich hodnotou není kvalita, ale schopnost generovat zisk nadnárodních kobylkových společností. V této globální hře prohráváme my všichni a planet více
Stefano Liberti Jaká je souvislost mezi rajčatovým protlakem, tuňákem, sójou a vepřovým masem? V současné době se z těchto potravin staly komodity – jejich hodnotou není kvalita, ale schopnost generovat zisk nadnárodních kobylkových společností. V této globální hře prohráváme my všichni a planet více
Zbývá šedesát sklizní
Philip Lymbery Kniha Zbývá šedesát sklizní, jejíž název vychází z mrazivého varování OSN, že světovou půdu můžeme ztratit během jediného lidského života, odhaluje, jak potravinářský průmysl ohrožuje planetu. Jednoduše řečeno, bez půdy nebudou potraviny - konec hry. A času ubývá. Philip Lymbery, více
Philip Lymbery Kniha Zbývá šedesát sklizní, jejíž název vychází z mrazivého varování OSN, že světovou půdu můžeme ztratit během jediného lidského života, odhaluje, jak potravinářský průmysl ohrožuje planetu. Jednoduše řečeno, bez půdy nebudou potraviny - konec hry. A času ubývá. Philip Lymbery, více