Škorpilova škola běhu

Miloš Škorpil
Škorpilova škola běhu
V obchodech(179 Kč)

Sport

O čem je kniha Škorpilova škola běhu?

V roce 2014 oslaví nestor českého běhání a zakladatel Běžecké školy Miloš Škorpil šedesátku.

Trenér a specialista na dlouhé běhy se proto rozhodl podělit se s námi o svou životní vášeň – běh. Speciální kapitola je věnována ultraběhům, kterými se Miloš Škorpil proslavil, nebo problematice výživy, tréninku, relaxace či přípravě na závody.
V knize čtenář nalezne stovky osvědčených rad, tipů a nápadů, jak zapojit běh do života každého z nás, ať už chceme zlepšit výkon, zhubnout do plavek nebo se jen příjemně hýbat.

Součástí knihy jsou tréninkové plány na 5 a 10 kilometrů, půlmaraton i maraton. (Založil/a: Rutsuka)
V obchodech(179 Kč)

Nakladatelství (rok): Mladá fronta - 2014
ISBN: 978-80-204-3290-2

Tojaheva
Oblečení a obutí, technika běhu, stravování, možné úrazy, příprava na maraton. V této knize najdete všechno, na co byste se chtěli ohledně běhu zeptat. Takže kdo s tím sportem začíná, takhle kniha vám dá ucelený pohled.
calamity-jane
Moc pěkně a srozumitelně napsáno, dokonce dost čtivě, nepřipadalo mi to jako suchá teorie. Každopádně je potřeba si uvědomit, že bez vlastního přičinění, po přečetní sebelepší knihy, to prostě samo běhat nebude. ale to tam je vlastně taky napsáno
Kouzelnik7
Tato kniha je určená hlavně pro hobíky, ale i zkušení běžci si v ní najdou spustu užitečných rad. Kniha je napsaná velice srozumitelným jazykem. V mé knihovně rozhodně nesmí chybět.
daPhytCZ
Vyčerpávající informace pro začínající i pokročilé běžce. Úroveň detailu mi v některých pasážích přišla zbytečně podrobná.