Brian Azzarello
Brian Azzarello
*11.08.1962

100 nábojů – Špinavci

Originální název: 100 Bullets, Vol. 12: Dirty (2008)
Brian Azzarello, Eduardo Risso
100 nábojů – Špinavci
V obchodech

Komiks Fantasy Detektivní
#mafie  #smrt  #zbraně
  12. kniha v sérii 100 nábojů.

O čem je kniha 100 nábojů – Špinavci?

Nastává závěrečná bitva mezi přeživšími rody Trustu a agentem Gravesem, jejich někdejším zmocněncem. Vše nasvědčuje tomu, že počty padlých na obou stranách budou vysoké. V této válce se však stírá hranice mezi vojáky a civilisty a na přidružené ztráty nikdo příliš nebere ohledy. Ale stejně jako žádný plán útoku nepřečká první kontakt s nepřítelem, dějiny nás též učí, že nejvíc rozhodující bývají nečekané okolnosti a že obě strany jsou stejně zranitelné.

Předposlední svazek ságy 100 NÁBOJŮ, uznávané série Briana Azzarella a Eduarda Rissa, obsahuje sebrané sešity č. 84–88 a předmluvu od samotného Rissa. (Založil/a: icekafe)
V obchodech

Nakladatelství (rok): BB art - 2018
ISBN: 978-80-7507-744-8

Martin Tegel
Umírají lidé. Nic nového, člověk si na to zvykne, ale když začnou umírat důležití lidé, ti, na kterých záleží, pak to teprve začíná být zajímavé. 5 kratších příběhů, kde vždycky někdo umře a většinou i někdo důležitý. Zbývá krůček do finále... Práce je pomalu hotová, ale ještě musí umřít pár důležitých lidí. Špičková záležitost.
Spacecore
Konec série mě rozhodně lehce zklamal. Celé to mohlo být ukončené dřív, ty poslední knihy jsou utahané, složité a bojím se, že mě poslední kniha nepřesvědčí o opaku. Uvidíme, on je celkově problém i ten, že hodnotit jednotlivou knihu nemá naprosto smysl, musí se to brát jako celek a to je jak pozitivní, tak negativní stránka celé série. Nedovedu si představit, jak se musel cítit někdo, kdo si koupil např. jenom tento díl, protože zmatený jsem i já a to to čtu už po dvanácté.