Umění dýchat

Tajemství uvědomělého života. Konečně si vydechnete...
Umění dýchat
V obchodech

O čem je kniha Umění dýchat?

Nadechneme se 22000krát za den. Kolika nádechů jste si skutečně vědomi? Světově oceňovaný autor Dr. Danny Penman přichází se stručným průvodcem k uvolnění se a nalezení klidu v tomto chaotickém světě, jednoduše tím, že si najdete čas na dýchání. Rozlučte se se svou úzkostí, stresem a nespokojeností, obohaťte svou mysl a uvolněte svou kreativitu díky těmto jednoduchým cvikům. Známé vedlejší účinky: začnete se více usmívat, budete si dělat méně starostí, život vás nebude tolik štvát. S každou malou chvilkou všímavosti objevíte své šťastnější a klidnější já. Je to opravdu tak snadné jako dýchání samotné. (Založil/a: jarabr)
V obchodech

Nakladatelství (rok): ANAG - 2019
ISBN: 978-80-7554-221-2

dennyto
Podľa mňa bude táto kniha pre každého. Každý z času na čas potrebuje dostať pod kontrolu mieru stresu či svoje emócie. Každý z času na čas potrebuje skorigovať tok svojich myšlienok. Každý potrebuje správne dýchať, pretože to je nevyhnutné k zdravšiemu životu.
Takže každý by mal praktizovať to, čo je v tejto knihe napísané.
Kúp si túto knihu a ber ju, ako sprievodcu na svojej ceste dýchania a zdravšieho života.
Bonolennes
Útlá knížka, která představuje několik dechových technik, které podporují mindfulness a tím i zmírnění stresu. Kniha je psaná tak, že není třeba předchozích znalostí mindfulness a může sloužit jako rychlý průvodce ke spojení se svým dechem.