*19.02.1990

Malvína

Originální název: Malwina (2020)
Malvína
V obchodech(291 - 339 Kč)

Román Erotické Romantické
#láska  #minulost  #nevěra  #nový začátek  #polská literatura  #polsko  #přátelství  #rodina  #sex  #smrt  #tetování  (Zobrazit více   ) #týrání dětí  #vězení  (Skrýt více   )
  2. kniha v sérii Pink Tattoo.

O čem je kniha Malvína?

Někdy se ten pocit vsákne pod kůži jako inkoust a vytvoří na ní jedinečný vzor.
Malvína ovládla hru vzhledů. Každý den nosí masku, kterou si sundává pouze v noci. Tehdy se jí vrací vzpomínky a noční můry. Pouze v noci je nahá a zranitelná.
Arek má na zádech vzory, ale nejedná se o tetování. Jsou to vzpomínky, které mu kdosi vryl do kůže. Míval ve svém životě ženu, která mu nabídla to, po čem nejvíc toužil – zapomnění. Tato žena už s ním není.
Malvína a Arek mají jedno společné – nehledají lásku a raději se do žádných vztahů nepletou, protože v hloubi duše vědí, že je na konci čeká jen bolest. Ne vždy se nám však stane to, co si přejeme. (Založil/a: Terka Tichá)
(Zobrazit více   ) (Zobrazit ukázku  )
V obchodech(291 - 339 Kč)

Nakladatelství (rok): Red - 2022
ISBN: 978-80-277-0163-6

Alena Kavkova
Tento díl byl pro mě mnohem více romantický a mnohem více citlivý. Hodně dělalo setkávání postav co jsme poznali v prvním díle. Kniha je opět velmi dobrá a velmi citlivě napsaná.
Lulucina
Pěkná oddychovka. Malvína mi byla sympatičtější než Liliana, ale celkově mi přišel druhý díl slabší.
A ten konec? Ten mi přišel podivný a jsem z něho rozčarovaná, konec se podle mě hodně nepovedl.
Nicméně Jasmínu si přečtu ráda, ale až za delší dobu.
Jenny 46
Těšila jsem se na další pokračování a měla strach ohledně nízkého hodnocení...
Ale zbytečně je pravda, že 1 díl byl o hvězdičku lepší, příběh nebyl špatný. Malvinu jsem si oblíbila a chtěla vědět jaké tajemství skrývá z minulosti.
Určitě stojí za přečtení, těším se na pokračování ;0))
Evakniha
"Malwina" je ďalší román Anny Szafrańskej plný životných skúseností, ale aj nádeje na nové príležitosti, ktoré osud prináša. Príbeh Malwiny je opísaný veľmi realistický a šokuje emóciami, ktoré sa vynárajú zo stránok knihy. Je ťažké prejsť okolo tejto knihy ľahostajne, pretože autorka neskutočne presne opísala pocity a myšlienky postáv. To asi vyzdvihujem najviac, pretože vytvoriť príbeh je jedna vec, ale opísať ho tak, aby čitateľa oslovil, je vec druhá.