Malvína
Originální název: Malwina
(2020)
Anna Szafrańska
2. kniha v sérii Pink Tattoo.
Arek má na zádech vzory, ale nejedná se o tetování. Jsou to vzpomínky, které mu kdosi vryl do kůže. Míval ve svém životě ženu, která mu nabídla to, po čem nejvíc toužil – zapomnění. Tato žena už s ním není.
Malvína a Arek mají jedno společné – nehledají lásku a raději se do žádných vztahů nepletou, protože v hloubi duše vědí, že je na konci čeká jen bolest. Ne vždy se nám však stane to, co si přejeme. (Založil/a: Terka Tichá)
(Zobrazit více O čem je kniha Malvína?
Někdy se ten pocit vsákne pod kůži jako inkoust a vytvoří na ní jedinečný vzor.Malvína ovládla hru vzhledů. Každý den nosí masku, kterou si sundává pouze v noci. Tehdy se jí vrací vzpomínky a noční můry. Pouze v noci je nahá a zranitelná.
(Zobrazit ukázku
Tento díl byl pro mě mnohem více romantický a mnohem více citlivý. Hodně dělalo setkávání postav co jsme poznali v prvním díle. Kniha je opět velmi dobrá a velmi citlivě napsaná.
Pěkná oddychovka. Malvína mi byla sympatičtější než Liliana, ale celkově mi přišel druhý díl slabší.
A ten konec? Ten mi přišel podivný a jsem z něho rozčarovaná, konec se podle mě hodně nepovedl.
Nicméně Jasmínu si přečtu ráda, ale až za delší dobu.
Nicméně Jasmínu si přečtu ráda, ale až za delší dobu.
Těšila jsem se na další pokračování a měla strach ohledně nízkého hodnocení...
Ale zbytečně je pravda, že 1 díl byl o hvězdičku lepší, příběh nebyl špatný. Malvinu jsem si oblíbila a chtěla vědět jaké tajemství skrývá z minulosti.
Určitě stojí za přečtení, těším se na pokračování ;0))
Určitě stojí za přečtení, těším se na pokračování ;0))
"Malwina" je ďalší román Anny Szafrańskej plný životných skúseností, ale aj nádeje na nové príležitosti, ktoré osud prináša. Príbeh Malwiny je opísaný veľmi realistický a šokuje emóciami, ktoré sa vynárajú zo stránok knihy. Je ťažké prejsť okolo tejto knihy ľahostajne, pretože autorka neskutočne presne opísala pocity a myšlienky postáv. To asi vyzdvihujem najviac, pretože vytvoriť príbeh je jedna vec, ale opísať ho tak, aby čitateľa oslovil, je vec druhá.