Až do nejdelší smrti
9. kniha v sérii 87. revír.
(Zobrazit více O čem je kniha Až do nejdelší smrti?
Smrt jde ženichovi v patách…a ženich má ten den svatbu s Angelou, sestrou Steva Carelly, jenže svatební hostina Tommyho a Angely se pro Steva a jeho kolegy ze sedmaosmdesátky změní ve smrtelnou hru na schovávanou. Carella má jen několik drahocenných hodina na to, aby vypátral vraha a zachránil Tommyho před definitivním koncem.Ale jak najít vraha, když se skrývá mezi stovkami svatebních hostí? (Založil/a: Kryštof Žemlička)
Všechna vydání
Všechna vydání
Kniha má spád a i když je tak trochu rozuzlení očekávané, nepostrádá na dramatičnosti. V tomto případě se jedná opravdu o lehce oddychovou knihu ze série.
Stručná, útlá ale neskutečně našlapaná knížečka. Příběh napínavý od začátku až do úplného konce a přesto je to velmi milý, sympatický skoro bych až řekl romantický příběh. Obecně mám rád MCBaina ale tohle byl nadprůměr. Velmi příjemné a svižné čtení a zase jsem se dozvěděl něco víc z osudů osazenstva 87 revíru, jak ty příběhy tak čtu různé napřeskáčku hezky mi zapadají ty detaily do té celkové mozaiky.
Další ze série dočtena, moc ráda čtu McBaina, knihy píše poutavě, zajímavé příběhy, baví mě to. Ráda si přečtu další

Celkový vývoj událostí je opět tragikomický, je to série epizod, které se na sebe nabalují a směřují do závěrečného finále.
Nechci prozrazovat, ale vrcholem je pak rvačka Cottona Hawese v podkroví jednoho domu. Tady se McBain úplně vyřádil při barvitém popisu této bitky, ta byla skvěle, skoro až lyricky popsaná.
Původně jsem chtěl dát za tři, ale závěr mě bavil, protože při něm je Steve Carella doslova na roztrhání... tak zvyšuji na zasloužené čtyři hvězdy.