Brigitte Hamann

50 nejzdravějších superpotravin

50 nejzdravějších superpotravin
V obchodech(79 - 257 Kč)

#zdraví

O čem je kniha 50 nejzdravějších superpotravin?

50 nejzdravějších superpotravin Když se dobře najíme, cítíme se sytí. Jenže snědli jsme opravdu to, co naše tělo potřebovalo ze všeho nejvíce? Pokud ne, tak vlastně umíráme hlady nad plným talířem, protože nám chybí látky potřebné k uchování zdraví. Autorka uvádí prokázané účinky takzvaných superpotravin při léčení infarktu, rakoviny, diabetu, alergií, zánětů, kožních chorob, stresu, střevních potíží, artrózy, dechových nedostačivostí atp. Poznatky o léčebném účinku některých potravin jsou sice známé odpradávna, jenže autorka je zkoumala v moderních souvislostech. Představuje padesát superpotravin s mimořádným množstvím vitamínů, minerálů, enzymů, aminokyselin a antioxidantů. Poskytuje návody k jejich konzumaci a objasňuje jejich léčebnou funkci. Vyjmenované potraviny jsou k mání i na českém trhu. A čtenář záhy pochopí, že ke zdraví i nemocem se vskutku projídáme. Cesta ke zdraví vede skrze kuchyň, nikoli skrze lékárnu...tvrdil autorčin předchůdce, bavorský terapeut Sebastian Kneipp. (ke zdraví se můžeme projíst) (Založil/a: TeJoUsHeK)
V obchodech(79 - 257 Kč)

Nakladatelství (rok): Dialog
ISBN: 978-80-7424-055-3

U této knihy zatím nejsou žádné komentáře