*13.03.1958

Sladká vůně smrti

Originální název: A Sweet Scent of Death
Sladká vůně smrti
V obchodech(154 - 175 Kč)

Román
#drama  #láska  #lži  #mexiko  #nevěra  #pomluvy  #pomsta  #španělská literatura  #tajemství  #vesnice  #vraždy  (Zobrazit více   ) #vraždy dívek  (Skrýt více   )

O čem je kniha Sladká vůně smrti?

V Loma Grande je zavražděna mladá a krásná Adela. Tajemný muž se svítilnou vystraší na nedalekém místě Cikána a Gabrielu. A mladičký Ramón, který v životě viděl Adelu jen párkrát, na sebe vezme těžký úkol: pomstít dívčinu smrt. Osudy všech se nečekaným způsobem protnou v příběhu, který nezadržitelně spěje k tragickému konci. Román Guillerma Arriagy nás zavádí do současného Mexika, které neznáme z prospektů cestovních kanceláří. Do chudé vesnice ve středu země, kde bují korupce, prodává se pašované zboží a mladí houfně emigrují do Spojených států. Pohodlnost a neochota k činům si vybírají krvavou daň. Román o neskutečné lásce a o lži, která tu skutečnou lásku zahubí. (Založil/a: icekafe)
V obchodech(154 - 175 Kč)

Nakladatelství (rok): Labyrint - 2013
ISBN: 978-80-85935-56-1

Kele De
Nádherný příběh o lásce a sítích, které se plétají lži, o očekáváních, poutech a tradicích, které můžou vést ke katastrofě a o touze najít své místo v komunitě.
barajanu
Nevěděla jsem nic o předešlých dílech Arriagy (a to jsem viděla zfilmované verze) a náhodně si tuhle knihu koupila - zhltla jsem to během pár chvil. Příběh se nečekaně zamotává tím, jak si lidé vymýšlí a lžou.
Kačiska
kniha je super má příběh , zvláštní konec ale moc se mi libila jsou tam místamy i " humorne chvilky " pekné pojetí " romantiky " :))