Nefalšovaná kočka
O čem je kniha Nefalšovaná kočka?
Opravdové kočky nenosí obojky: někdy ovšem na sebe nechají navléci šatičky pro panenku, načež sedí s debilním výrazem v obličeji a pozorně sledují své okolí, aby na konec jediným mocným skokem vylétly z kočárku, čepičky i zástěrky najednou. Opravdové kočky nejsou ani jednoznačně sebevědomé, ani jednoznačně neurotické. Jsou tak trochu obojí, úplně jako opravdoví lidé. Tato kniha pojednává právě o Opravdových kočkách. (Založil/a: Lenitschka)
Všechna vydání
Všechna vydání
Majitelé koček moc dobře rozumí. A každému, kdo si chce kočku pořídit, doporučuji přečíst, je tam mnoho pravd a životních moudrostí. :) Je to taková kočičí Bible.
Knihou jsem byla poměrně zklamaná, chyběl mi klasický pratchettův smysl pro humor a naopak některá přirovnání byla až zbytečně moc rádobyvtipná. Nicméně mám doma tři kočky a občas jsem se při čtení textu přistihla, že souhlasně kývám hlavou...takže to zase tak špatné nebylo.
No.. Moc nic extra. Pár vtipných věcí, ale jinak mě to osobně moc neoslovilo. Přesto mám Pratchetta moc ráda.
Pěkně vydařená kniha o tom jak to s kočkami vlastně je. Kniha je velice zábavná a jedná se o fajn čtení. Dozvíme se spousty kočičích pravd přímo ze života. Pro každého milovníka koček je tato kniha téměř povinností.